Të hënën në mëngjes ......... ..

Shara Reedman

2 gusht 2010
Shara Reedman
Financave

Duke bërë punët normale në shtëpi para se të nisej për punë (edhe disa prej tyre -actually jo shumë prej tyre) kam bërë rrugën time në punë.

Në një afat të mirë që mund të bëj derë më derë në 12 minuta.

Çfarë një rezultat - harruan shkollat ​​ishin në pushime në mënyrë udhëtimi im nëpër Chobham ishte një meze.

Arriti në punë në 12 minuta dhe atë që një rezultat gjendet një hapësirë ​​parkimi menjëherë. Nuk ka parking të dyfishtë. Pastaj iu kujtua se si disa prej nesh do të jetë në punë sot. Jo jo për shkak se ajo ishte vetëm një mëngjes e hënë - e kjo do të ishte jashtëzakonisht i qetë ... vetëm Matt, Stan, Gary dhe veten.

Matt është tashmë këtu "Morning Matt", Stan ndjek menjëherë dhe pastaj Gary endet kaluara tavolinë im hahet kupën e tij të detyrueshëm të drithëra. Unë përfundojë boronicat e mia me shpresën se ata do të bëjnë të ndihem të shëndetshme!

Tani për çaj. Unë ofrojnë për ta bërë atë -Çfarë një rezultat. Gary nuk pi çaj. Stan gjithmonë e bën kafen e vet kështu që është vetëm Matt dhe I. çaj pa sheqer për Mat dhe një gotë e madhe në vend e madhe e çajit të gjelbër dhe hithër për mua (me shpresë se edhe kjo do të bëjë të ndihem shëndetshme)!

Tani për të parë bankën dhe të shohim kush ka paguar .................. të vazhdohet ...............

 

Në ankth !!

Shara Reedman

16 dhjetor 2009
Shara Reedman
Financave

I pyetur nga Sara kohët e fundit ajo që nxjerrë në pah të vitit tim në EGD ka qenë unë mendoj, si Kontabilist, unë duhet të them me të vërtetë gjëra të tilla si një auditim të suksesshëm etj ... etj.

2009 Nuk ka përfunduar ende dhe unë jam plot me ankth nga ana e ardhshme shëtitje tonë Krishtlindjeve të mërkurën. Nëse unë të ketë sukses me grupin e misionit ............... .that do të jetë nxjerrë në pah im personal i vitit. Unë jam duke shpresuar ekipi EGD do të më ndihmojë nëpërmjet saj !!

Unë duhet të fillojë me përvojën time vitin e kaluar. Si pjesë e shëtitje tonë Krishtlindjeve shkuam në Kew Gardens dhe si pjesë e kësaj, disa prej ekipit vazhdoi Tree Top Walk. Unë nuk e bëri !! Në të kaluarën unë kam qenë në rregull me lartësitë etj, por kohët e fundit e gjithë ideja është bërë shumë e frikshme. OK kam menduar të jetë i sinqertë, "nuk më pëlqen lartësitë - Unë do të përpiqemi". I kam në hapin e parë të Tree Top Walk dhe pastaj u tërhoq, me ngut.

Këtë vit ne kemi një tjetër shëtitje e mirë e Krishtlindjeve planifikuar përveç unë jam me të vërtetë duke u testuar. Si pjesë e shëtitje Jeremy ka rezervuar një udhëtim në Syrin e Londrës.

Së pari më duhet të futemi në pod të cilën unë të vlerësojmë plotësisht është transparente di udhëton shumë shumë ngadalë, shumë e shumë të lartë, në një hapësirë ​​shumë të shumë BASHKANGJITUR me absolutisht asnjë mënyrë OUT !! (Ju lutem mos presin një cicërimë prej meje në këtë fazë).

Pah im personal do të jetë për të mbijetuar këtë përvojë me ndihmën e ekipit (dhe një gotë e madhe e verë të bardhë ose dy herë të lëshuar nga pod).