Què està passant a la European Golf Design

Jeremy Slessor

30 abril 2014
Jeremy Slessor
Director general

Actualment estem treballant, sobre una base geogràfica, des del Carib fins a l'Índia. El treball de construcció en Kittitian Hill a San Cristóbal està a punt de concloure - Gary era al lloc la setmana passada i amb l'ajuda de gairebé llegendari director Shaper / projecte Bob Harrington i la passió i la participació de desenvolupadors, Val Kempadoo il · limitada, es perfila com un molt bonic camp. Per obtenir més informació sobre la filosofia i el plantejament del projecte de Val, fer una ullada a la pàgina web del projecte, que és font d'inspiració: www.kittitianhill.com. Gary està acabant el projecte a Marràqueix, que s'inaugurarà el proper mes i també està involucrat en el nou projecte a Dubai per Emaar en el seu desenvolupament Dubai Hills. Val a dir que això ha estat un projecte de via ràpida - disseny no va començar fins al setembre, mentre que les màquines de rodar en el lloc a principis de gener per iniciar els moviments de terra a granel.

A més del seu treball en el projecte de JCB al Regne Unit i Plages des Nations al Marroc, Rob està treballant actualment en la planificació general amb Vatika Group i U + A Studios en un lloc de platja, prop de Pondicherry, al sud-est de l'Índia, que comptarà amb camp de golf, una limitada nombre de viles (la majoria de les quals tenen vistes al mar) i un hotel boutique. No és sovint un es presenta amb 80ha de propietat davant del mar de treballar - fins i tot amb menys freqüència quan la propietat és absolutament sense tocar pel desenvolupament previ de cap tipus. També està involucrat en un projecte al nord de Xipre per un grup de desenvolupament amb seu a Istanbul.

David està gastant la major part d'aquest temps en els 36 forats previstos per Bodrum, a Turquia. Dogus Grubu, una de les companyies més grans de Turquia, ha comprat un curs existent, amb terreny addicional ja dividit en zones per al desenvolupament. La nostra breu és oferir un curs de resort amigable i una, seu del torneig més difícil ja, de manera efectiva a partir de zero. IMG serà el desenvolupament d'una acadèmia d'esports a l'hotel, a més dels elements residencials i hotelers ubics que estan sent dissenyats per WATG. Quan no està concentrat en això, Dave treballant en el nostre projecte de llarga data al King Abdullah Economic City a l'Aràbia Saudita, que, després d'un parèntesi de diversos anys, s'ha reprès amb la construcció a causa de començar de nou en un futur molt pròxim.

De l'Orient Mitjà, ens movem a Rússia i, més concretament, la ciutat de les Nits Blanques - Sant Petersburg - on Ross (entre les reunions per al seu projecte a Manchester) està donant els tocs finals al paquet de disseny detallat per a un curs sobre el sud-est afores de la ciutat. Si mai has estat, és una ciutat bonica, però pateix de problemes de trànsit horribles (com ho fa de Moscou), que significa arribar de A a B pot prendre una quantitat excessiva de temps, però una vegada que estàs allà ... El lloc és relativament plana , sinó que posseeix un ingredient màgic en què els sòls són una sorra meravellosament pur. A mesura que el client vol desenvolupar un projecte familiar amb molts diferents instal · lacions d'oci, que (juntament amb WATG que estan treballant en això també) estem creant un llac amb una superfície total de prop de 50 ha (no gaire lluny de la mida d'una mitjana camp de golf) que s'utilitzarà per al canotatge, la natació i així successivament a l'estiu, i el patinatge a l'hivern. Tot el material excavat s'està utilitzant per aixecar la resta del lloc de la plana d'inundació. Tothom és un guanyador.

Més enllà d'això, Matt és summament ocupat amb la planificació del torneig per a l'equip de posada en escena del Tour Europeu, a més del treball en el lloc web que fa per diferents actors i les seves responsabilitats de producció per a nosaltres. Alex és mantenir la feina de producció a temps, a més de ser una casa del pare aquest mes als seus dos fills petits - si va suggerir després d'un parell de dies que no podia veure el que tot l'enrenou sobre la cura infantil es tractava ... ell ha estat menys vocal que el mes ha continuat! Shara s'encarrega de tota la resta - el que ha passat l'auditoria financera anual, el que ajuda a preparar-me per les sessions del Consell amb els accionistes, la preparació dels comptes de final de mes i en general mantenir l'oficina marcant més amb el seu nivell normal (extraordinari) de l'eficiència. I jo he estat fora de casa parlant amb els clients nous i existents. Sense el desig de temptar la sort, sembla que les coses han recollit a través de moltes regions i la confiança ha tornat la gent prou que legítims estan avançant amb els projectes legítims - si no hi ha hagut res de bo per sortir dels últims cinc anys, és que es tracta d' actuar com el major "filtre idiota" que recorda: les pèrdues de temps han desaparegut del mercat i de llarg poden continuar!

 

Be Afraid. Tingues molta por.

Jeremy Slessor

18 desembre 2013
Jeremy Slessor
Director general

Els caps són sorprenentment 1-fuzzy avui EGD atès que ahir va ser la nostra festa de Nadal, que, per a alguns de nosaltres (però no jo), va acabar manera després de la mitjanit. Mentre que la nit va acabar en un pub local que serveix molt bon menjar i l'alcohol molt alcohòlic, la tarda va començar amb el primer EGD Tir al plat Campionat, que es va celebrar al National Tir al plat Centre a Bisley, que està a uns deu quilòmetres de la nostra oficina en Sunningdale. Només un de nosaltres, Michael King (conegut com 'Queenie' per a tots) mai s'ha disparat abans i la idea que la resta de nosaltres tenir accés a les armes ha de ser un motiu de gran preocupació. Donada la falta d'experiència, que en realitat tots ho vam fer bastant bé i una proporció significativa de les 'coloms' quedem impactats al regne durant el vol. Queenie era tan bo que se li va dir que una vegada que ell havia colpejat l'argila amb el seu primer tir, llavors hauria de tirar la peça més gran que queda d'ella amb el seu segon tir, que les va arreglar per fer-ho en diverses ocasions. Shara va començar una ronda en perdre diversos abans d'arribar a les sis en una fila. Què ha canviat? "Vaig rebre creu", va dir. Col · legues, consultors, clients - tingui por d'aquesta dona ... ni se t'acudeixi fer la seva creu.

La tarda va acabar amb un tiroteig de cap a peus entre els equips, amb el tiroteig final entre Queenie i Matt. Com sabíem el bo que era, aquells de nosaltres en l'equip de Queenie va relaxar sabent victòria aviat seria nostra. Què tan dolent - com un pistoler de l'Oest americà, Matt li 2-1 fumava. "Vostè ha de cavar profund." Va ser tot Wy-mate Earp havia de dir que el fum es va dissipar a mesura que avançàvem en el sopar.

Jeremy.

A dalt: Shara en l'enrenou.

 

'Save the Planet. És l'únic amb la cervesa '.

Jeremy Slessor

25 novembre 2013
Jeremy Slessor
Director general

Al llarg de la nostra vida quotidiana, ens bombardegen amb la banal "soroll". A cada pas, i en tots els mitjans, ens trobem davant de la publicitat, la marca, i el comentari. Cada vegada més, tothom té una opinió sobre tot, independentment del seu coneixement o comprensió de la qüestió real. Quan va ser l'última vegada que va escoltar a un membre del públic a admetre que no tenien cap opinió sobre un tema quan un micròfon va ser empès a la cara per alguns newshound obsessionat d'una agència de notícies local / regional / nacional, com es va fer evident que aquest era el cas?

Així doncs, amb aquesta saturació de la banalitat, quan un es troba amb un moment de visió real, o almenys alguna cosa que convida a la reflexió, que és més que refrescant. Jo estava a Dubai una setmana o així que fa i em vaig trobar amb aquesta frase acreditada a La seva Excel · lència el Xeic ​​Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, el Vice-President dels Emirats Àrabs Units i Governador de Dubai:

'El camí cap a l'excel · lència no s'atura - per contra, l'èxit actua com un incentiu per a un major èxit ".

Com filosofia, això em sembla que ser just en els diners. És fins al punt, que és ambiciós i és il · limitada. Com un crit de guerra per una nació reinventar-se a si mateixa en el món modern (i, possiblement, ajudar a definir aquest món), és font d'inspiració per a les generacions que construeixen aquesta nació ara (encara que, per a molts, Dubai és una llar adoptiu), i per als que vindran.

Ho he dit abans en aquest bloc que una de les grans alegries de la meva feina és que mai he escoltat una vegada que qualsevol dels meus col · legues a la EGD diuen alguna cosa com "això és suficient" - hi ha una recerca constant per millorar el que fem i la manera com ho fem. Per a això, la cita de Sheikh Mohammed va ressonar fortament amb mi.

L'altra cosa que vaig llegir la setmana passada que també va ressonar va ser la següent:

'Save the Planet. És l'únic amb la cervesa '.

 

On Tour amb European Golf Design

Jeremy Slessor

2 juliol 2013
Jeremy Slessor
Director general

Les últimes setmanes han estat una mena de creu aquí amb tantes coses que passen per Europa en alguns dels nostres cursos. En primer lloc, els Prínceps de GC a Kent va ser l'amfitrió, amb Royal Cinque Ports, fins a les etapes strokeplay del Campionat Amateur britànics, finalment guanyats per Garrick Porteous d'Anglaterra. El curs, que ha passat a través d'un ampli projecte de renovació en els últims anys sota la direcció de Gary Johnston, estava en magnífiques condicions per als jugadors, molts dels quals coneixien el curs de les visites anteriors i comentar la seva gran estratègia millorada, capacitat de joc i condicionat.

Dels enllaços costaneres dels Prínceps, ens vam traslladar a Rússia, on, just al nord de Moscou, els "baules interiors 'a Zavidovo PGA National Rússia va obrir formalment el 23 de juny. Va ser en magnífiques condicions per al cap de setmana, gaudida per més d'un centenar de membres i convidats - els nostres agraïments als responsables del curs Paul Avison des Braemar Golf per això. La jornada va ser organitzada perfectament per Phil Jones i Mike Braidwood també de Braemar Golf. El curs, dissenyat per Dave Sampson, és una veritable delícia - des de la perspectiva d'un jugador, que està ple d'opcions, el que significa que pot jugar de manera diferent cada vegada que el primer cop allà dalt.

Linna Golf a Hameenlina, Finlàndia, seu del Campionat de la PGA de Finlàndia la setmana passada. Un cop més el camp estava en bona forma i va desafiar clarament el camp, amb Joonas Granberg guanyador amb una puntuació de -2. Sempre és enormement gratificant per visitar un curs anys després de la seva obertura (Linna Golf, inaugurat el 2005), per veure com ha madurat. I ha madurat molt bé - que es troba dins del paisatge tan bé que sembla dècades més vell del que realment és.

Finalment, vam fer el curt viatge a Evian Resort a França per l'obertura del club de golf d'Evian Resort (abans conegut com Evian Masters Golf Club). Durant els últims dos hiverns, hem participat en el redisseny total i reconstrucció del camp de golf. Tots els divuit greens, tees i búnquers han estat redissenyats, juntament amb nous sistemes de reg i drenatge. Treball més d'un hivern en els contraforts de les muntanyes mai seria fàcil, i el passat hivern ha estat gens fàcil. Gràcies a la dedicació de tot l'equip de projecte del projecte van obrir a temps el dissabte passat per als convidats i per als membres d'aquest dilluns 01 de juliol. David Sampson ha fet un treball impressionant per dissenyar el curs per al Campionat d'Evian al setembre, quan el curs acull el Campionat Major més nou en el món del golf.

A dalt: Zavidovo PGA National a Rússia

A dalt: Linna Golf a Hameenlina, Finlàndia

A dalt: Búnquer de sorra entrant a Evian Resort Golf Club

 

L'any ha començat bé

Jeremy Slessor

13 març 2013
Jeremy Slessor
Director general

És hora que un d'aquests "On hem estat últimament blocs lleugerament genèrics.

Han estat bastant ocupat unes setmanes per a tots nosaltres. Matt i Alex han estat duent a terme les coses a l'oficina, treballant en nous llocs web, plans de posada en escena del torneig de la Gira Europea i plans de producció per a un nou disseny a Eslovàquia, així com un al Regne Unit. Shara ha passat pel procés d'auditoria de cap d'any, així com de completar totes les projeccions per al pròxim exercici, a més de totes les tasques normals, com la facturació, la recollida, les despeses, fulles de temps i el te hippy beure.

Mac el gos segueix arribant en la majoria dels dies amb Alex. Ell no ho fa, en veritat, contribueix molt a la rendibilitat global de l'empresa, però augmenta molt benestar general de tots. Riley el gos també fa acte de presència de tant en tant, quan Gary és en realitat aquí.

Al costat del disseny, hem recentment va fer que els viatges a St Kitts amb Ian Woosnam per veure el treball que estem fent amb ell en Kittitian Hills, hem estat a Manchester, Istanbul, Evian, els Cotswolds, Casablanca, Marràqueix, la Midlands, Madrid, Antalya i Sud-àfrica. En el proper parell de setmanes, també tenim visites a Azerbaidjan, Croàcia i Holanda planejats. Hi ha una notícia molt important que resulta d'almenys dos dels que esperem poder anunciar en el pròxim parell de setmanes. L'any ha començat bé per als projectes en els que ja estem involucrats amb i sembla ser molt encoratjador pel que fa al nombre de noves investigacions que vénen polz

 

Què està passant avui en dia

Jeremy Slessor

30 maig 2012
Jeremy Slessor
Director general

Això és el que està passant a la EGD avui:

Gary està a San Cristóbal, la inspecció de la construcció en curs per Kittitian Hills. És un treball dur, anar al Carib, però ell valentament es va oferir voluntàriament per al deure.

Ross està a l'oficina, posar-se al dia a la feina generat a partir del seu viatge a Nevis setmana passada. El programa consisteix en sotmetre a la planificació, a finals d'estiu, de manera que serà més o menys complet en el fins llavors. I ell està tractant de fer una mica de planificació per al nostre projecte al nord d'Atenes.

Rob està treballant en els tocs finals a l'element de camp d'una aplicació de planificació del nostre projecte en Anif, Àustria. Això s'ha estat movent lentament però sense pausa durant diversos anys, però després de mesos de negociacions amb els molts interessats variades, sembla que s'estan fent progressos.
Matt està ajudant a Rob amb la producció de Anif, així com fer alguns gràfics i la planificació per a l'Open d'Irlanda.

Shara està treballant en els diners - aconseguir i gastar (sens dubte més del primer que del segon). I aconseguir les seves ulleres fixos.

David s'està preparant per anar a Evian per reunions més tard a la setmana amb representants del Resort i el LPGA per discutir la segona fase del treball que va desembocar en el Evian Masters 2013, quan l'esdeveniment serà elevat a la condició de comandant en la gira de dames.

Tinc coses a fer del meu viatge a Turquia la setmana passada. Va veure dos projectes potencials a Anatòlia i en Izmir, que ara necessiten una mica d'atenció.

Alex està gaudint del sol en algun lloc com ell està en festes de cap de setmana.

Jeremy.

 

EGD actualització

Jeremy Slessor

2 maig 2012
Jeremy Slessor
Director general

Nosaltres no hem publicat un bloc per un temps així, per a aquells de vostès que visiti regularment per llegir l'últim brillantor dels cervells de EGD, les nostres disculpes per la falta d'alguna cosa brillant. Però, hem estat ocupats, la qual cosa és una bona cosa, i si bé seria massa aviat per suggerir que l'economia europea està millorant, almenys que podem dir amb seguretat que les coses no estan empitjorant.

En l'últim parell de mesos, hem fet diversos viatges a Turquia - el clima econòmic no sembla ser relativament forta - per mirar a diversos projectes. No podem dir molt en aquest moment, però hem recollit un projecte molt interessant que cal podria, en última instància, de 36 forats amb una Acadèmia i instal · lacions d'entrenament. També hem guanyat un lloc de treball a Grècia en un bell tros de terra fora d'Atenes. Treballant amb un equip de gestió de projectes locals i planificadors mestres internacionals, anem a través de diverses opcions d'ús de la terra en aquest moment amb la finalitat de presentar un pla final a mitjans d'estiu. Hem estat guardonats amb un projecte fora de Rabat al Marroc per Prestigia, el mateix grup amb el qual estem treballant a Marràqueix, i també hem començat una mica de planificació estratègica per a un curs existent a Eslovàquia, als contraforts de les muntanyes de Tatra, al nord del país - que pot ser fred infernal allà a la primavera, però amb pics nevats i el cel blau brillant, és un lloc molt bonic per estar.

A sobre de tot això, el treball al Evian Masters Golf Club ha continuat durant tot l'hivern. La primera fase del treball s'ha completat i la segona fase s'iniciarà tan aviat com el torneig Evian Masters ha acabat aquest estiu, per assegurar les condicions perfectes per a l'esdeveniment en l'estiu de 2013, que serà el primer any que l'esdeveniment és un dels principals torneig en el calendari de les senyores. La construcció també ha mantingut anant a Marràqueix, on estem treballant amb Colin Montgomerie, ia Sant Cristòfol amb Ian Woosnam. Treball de planificació i disseny que ens ha mantingut ocupats en projectes al Regne Unit, Rússia, França, Turquia, Irlanda i Espanya.

Ah, i Alex va esdevenir un pare, Gary es va comprometre, Dave va córrer la marató de Londres, Matt va passar cada hora del dia fora de la feina al gimnàs, Rob va tenir una operació de genoll, Shara intensificat els seus nivells d'organització a altures inimaginables (i el seu normes ja eren altes), Ross sembla passar el seu temps a jutjar les compres en línia pel nombre de paquets que vénen a la seva manera i vaig caure per les escales. A part d'això, hem estat asseguts darrere!

Jeremy.

 

Stan Eby

Jeremy Slessor

29 febrer 2012
Jeremy Slessor
Director general

A mesura que el portador de la millor combo bigoti i cua de cavall a tot el golf, Stan Eby és part de la llegenda. Ell ha dissenyat alguns dels millors camps d'Europa dels temps moderns - tres han estat nomenats Millor Nou Curs de l'Any per la revista Golf World: PGA Golf de Catalunya, El Curs de Faldo a l'Sporting Club Berlin i The Montgomerie en Carton House Golf Club. A més d'ells, que ha treballat en algunes altres belles cursos - The Links Portmarnock, Euphoria Golf Estate a Sud-àfrica, el curs Schloss Fleesensee als afores de Berlín, per esmentar només uns pocs.

Un, relaxat, home modest tranquil, Stan és un apassionat, compromès, exigent i precís a l'hora de dissenyar. Ningú treballa un lloc difícil, ningú exigeix ​​més d'un equip de projecte. Alhora, ningú espera més de si mateix. No conegut per la seva exuberància, humor de Stan limita amb àrid. Però sempre hi és. De les moltes històries de Stan, tinc dos favorits:

Ell i jo vam passar el temps passejant un bell enclavament costaner a Turquia. Tenia tot - el ple accés a la platja, dunes, terreny ondulat, la vegetació, amplis espais, molta aigua i en fase d'avantprojecte ja existents. En resum, va ser fàcilment el millor lloc que havia vist en anys. Després de dos dies al lloc, l'avaluació de Stan era simple i clar: "No està malament". I això va ser tot. Res més. D'altra banda, aquesta va ser també la reacció més positiva que vaig veure d'ell de qualsevol lloc que alguna vegada mirem junts.

L'altra història ha d'afectar a un client que, per raons òbvies, haurà de romandre en l'anonimat. Durant una reunió del projecte, el client es va llançar a trenta minuts en un monòleg sobre el que esperava d'aquest lloc, per part de l'equip del projecte, des del projecte (tots els quals eren, per dir el menys, les expectatives ambicioses), al final de la qual va tornar a Stan i va dir "Stan, estàs escoltant? Estic fent sentit? "Stan va pensar per uns segons i després va respondre:" Estic escoltant i no hi ets. "

Stan es va retirar fa un parell de mesos, però s'ha mantingut al Regne Unit mentre que ell va posar en ordre els seus assumptes. Ell es va a anar a casa als EUA dijous. Tots anem a tirar-li a faltar. Tots estem agraïts per la contribució que ha fet a l'empresa, i per a cada un de nosaltres. Cada un de nosaltres és el millor per haver tingut el plaer de treballar amb ell i sé que tothom aquí li desitja molta felicitat per al futur. També esperem que això no és un adéu.

A dalt: Colin Montgomerie al lloc amb Stan Eby a Carton House, Irlanda.

 

Per als propers 20 anys!

Jeremy Slessor

21 febrer 2012
Jeremy Slessor
Director general

Arribem una fita significativa en la història de la companyia aquesta setmana - el 19 de febrer de 1992, European Golf Design va ser incorporat com una aliança d'empreses entre el Circuit Europeu i IMG. L'empresa conjunta es manté en el seu lloc, igual que Ross, que estava aquí al primer dia i encara apareix cada matí amb tot l'entusiasme d'un cadell (o tinc jo li confon amb Mac?). Com a empresa i com un grup de col · legues, estem orgullosos del que s'ha aconseguit i esperem allà és un munt més de fer - que hem estat molt afortunats d'haver tingut l'oportunitat de treballar en alguns grans projectes, amb grans clients . Estem agraïts pel suport que rebem de la Tour i IMG i l'esperança, al seu torn, que hem valor afegit per a ells també.

Vull agrair a tots els presents: Queenie, Ross, Shara, Matt, Alex, Dave, Rob i Gary - és increïblement gratificant treballar amb un grup tan talentós i dedicat -, així com agrair a tots els que han estat amb nosaltres durant un temps i després es va traslladar a Andy H, Andy B, Maggie, John, Paul, Will, Tim Russell, Edward, Peter, Colin, Sarah i Stan - gràcies a tots pels seus esforços passats.

I pel que fa als propers vint anys? Qui sap, però esperem que hi ha més grans projectes i bones rialles en el camí.

 

El començament d'any

Jeremy Slessor

23 gener 2012
Jeremy Slessor
Director general

Ha estat un interessant parell de setmanes, ja que hem sortit de la boira de Nadal i Any Nou. Hi ha algunes coses interessants que vénen que no estan del tot encara finalitzat, així que no puc compartir amb vostès ara, però seguir veient en les pròximes setmanes.

Mentrestant, he passat el meu temps, pel que sembla, en l'Eurostar entre Londres, Brussel · les i París. Em sento en el Comitè de golf Associació Europea de Golf en nom del Tour Europeu. El Comitè està compost per representants de vuit organitzacions: l'Associació Europea de Golf, R & A, European Tour, Seu de l'Associació Gestors d'Europa, associació de propietaris del camp de golf d'Europa, la Federació Europea de Greenkeepers Camps d'Associacions, de l'Institut Europeu de Golf Course Architects i la PGA dels d'Europa . S'elaborarà de manera que hi havia un cos unificat a través del qual el golf europeu podria comprometre amb el Parlament Europeu i la Comissió Europea. Ens reunim normalment dues vegades a l'any - un cop al gener a Brussel · les (la nostra reunió va ser fa dues setmanes) durant el qual diverses reunions s'organitzen amb els eurodiputats i funcionaris del Parlament, i després durant l'esdeveniment de la Setmana Verda del Parlament Europeu, que se celebra normalment al juny de cada any.

L'altre viatge Eurostar va ser a principis d'aquesta setmana a París per les reunions relatives a la Ryder Cup 2018 a Le Golf National. La planificació ha començat de debò per això ara ... després de tot, hi ha només sis anys per davant!

Per cert, si vostè no ha viatjat a través d'Eurostar abans, donar-li una oportunitat - Dues hores i cinc minuts entre el centre de Brussel · les i el centre de Londres, o al voltant de dues hores i mitja entre París i Londres. És ràpid, còmode, relaxant i molt complet molt impressionant.

Jeremy.

  Entrades més antigues »