Hvad der sker på European Golf Design

Jeremy Slessor

April 30, 2014
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Vi arbejder i øjeblikket på et geografisk grundlag, fra Caribien til Indien. Anlægsarbejdet på Kittitian Hill i St. Kitts nærmer sig sin afslutning - Gary var på stedet i sidste uge, og med hjælp af nær-legendariske fræser / projektleder Bob Harrington og ubegrænset lidenskab og inddragelse af bygherren, Val Kempadoo, det tegner til at blive en ganske smuk kursus. For mere information om Val filosofi og tilgang til projektet, tage et kig på projektets hjemmeside, som er inspirerende: www.kittitianhill.com. Gary er efterbehandling op projektet i Marrakech, der åbner i næste måned og er også involveret i det nye projekt i Dubai for Emaar på deres Dubai Hills udvikling. Det er fair at sige, at dette har været et fast-track projekt - design ikke starte til september, mens maskinerne rullet på stedet i begyndelsen af ​​januar for at starte bulk jordarbejde.

Samt hans arbejde på JCB-projekt i Storbritannien og Plages des Nations i Marokko, er Rob arbejder i øjeblikket på varedisponering med Vatika Group og U + A Studios på en strand område i nærheden af ​​Pondicherry i det sydøstlige Indien, som vil indeholde golf, et begrænset Antallet af villaer (hvoraf de fleste vil have havudsigt) og et boutique-hotel. Det er ikke ofte man bliver præsenteret for 80Ha af ejendom ved stranden for at arbejde med - også sjældnere, når ejendommen er absolut uberørt af tidligere udvikling af nogen art. Han er også involveret i et projekt i det nordlige Cypern for en Istanbul baseret udviklingsgruppe.

Dave er at bruge det meste af denne tid på de 36 huller er planlagt til Bodrum i Tyrkiet. Dogus Grubu, en af ​​de største virksomheder i Tyrkiet, har købt et eksisterende kursus, med ekstra jord, der allerede udlagt til udvikling. Vores korte er at levere et resort-venlig kurs og en længere, mere udfordrende turnering spillested, reelt starter fra bunden. IMG vil udvikle en sports akademi på stedet, ud over de allestedsnærværende boligområder og hotel-elementer, der er ved at blive designet af WATG. Når han ikke koncentrere sig om det, Daves arbejder på vores mangeårige projekt på kong Abdullah Økonomiske By i Saudi-Arabien, som efter en pause på flere år, er begyndt igen med byggeriet skal starte igen i en meget nær fremtid.

Fra Mellemøsten, vi flytter til Rusland og mere specifikt, byen White Nights - St Petersburg - hvor Ross (mellem møderne til sit projekt i Manchester) er ved at lægge sidste hånd på den detaljerede udformning pakke til et kursus på den sydøstlige udkanten af ​​byen. Hvis du aldrig har været, det er en smuk by, men lider af skrækkelige trafikale problemer (som gør Moskva), hvilket betyder at komme fra A til B kan tage en uforholdsmæssig meget tid, men når du er der ... Stedet er forholdsvis flad , men besidder en magisk ingrediens i at jordbunden er et vidunderligt ren sand. Da kunden ønsker at udvikle en familievenlig projekt med mange forskellige fritidsfaciliteter, er vi (sammen med WATG, der arbejder på denne ene også) at skabe en sø med et samlet areal på omkring 50 ha (ikke langt fra størrelsen af ​​en gennemsnitlig golfbane), som vil blive anvendt til sejlsport, svømning og så videre i sommeren og skøjteløb om vinteren. Alt det opgravede materiale bliver brugt til at hæve resten af ​​sitet ud af floddal. Alle er en vinder.

Ud over, at Matt er enormt travlt med turneringen planlægning for European Tour iscenesættelse hold, foruden webstedet arbejde, han gør for forskellige aktører, og hans produktions ansvar for os. Alex er at holde produktionen arbejde til tiden, samt at det er et hus-dad denne måned til sine to unge drenge - han antyder efter de første par dage, at han ikke kunne se, hvad al den ballade om børnepasning var alt om ... han har været mindre vokal som månedens er fortsat! Shara tager sig af alt det andet - hun har været igennem vores årlige finansielle revision, hjælper mig forberede bestyrelsesmøder med vores aktionærer, forbereder månedsafslutningsprocedurer konti og generelt holde kontoret tikkende over med hendes normale (ekstraordinært) niveau af effektivitet. Og jeg har været ude og om at tale med nye og eksisterende kunder. Uden ønsker at friste skæbnen, ser det ud til, at tingene har samlet op på tværs af mange områder, og tilliden er vendt tilbage tilstrækkeligt, at legitime folk bevæger sig fremad med legitime projekter - hvis der har været noget godt at komme ud af de seneste fem år, er det, at det er fungeret som den største idiot filter "i mands minde: de tidsrøvere er forsvundet fra markedet og længe kan det fortsætte!

 

Vær bange. Vær meget bange.

Jeremy Slessor

December 18, 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Heads er overraskende un-fuzzy dag på EGD givet, at i går var vores julefrokost, som for nogle af os (men ikke mig), endte måde efter midnat. Mens aftenen endte i en lokal pub, som fungerede meget god mad og meget alkoholisk alkohol, eftermiddagen startede med den første nogensinde EGD Lerdueskydning Championships, afholdt på National Lerdueskydning Centre i Bisley, hvilket er omkring ti miles fra vores kontor i Sunningdale. Kun én af os har Michael King (kendt som "Queenie" til alle) nogensinde skudt før og tanken om resten af ​​os har adgang til pistoler bør være en anledning til stor bekymring. I betragtning af den manglende erfaring, vi faktisk alle gjorde ganske godt, og en betydelig del af de »duer« var sprængt i rige komme under flyvningen. Queenie var så god, at han fik at vide, at når han havde ramt leret med sit første skud, bør han så skyde den største tilbageværende stykke af det med hans andet skud, som han formået at gøre flere gange. Shara startede en runde ved mangler flere før rammer omkring seks i træk. Hvad er ændret? "Jeg fik cross" sagde hun. Kolleger, konsulenter, kunder - være bange for denne kvinde ... ikke nogensinde gøre sit kors.

Eftermiddagen sluttede med en head-to-head shootout mellem holdene, med den endelige shootout mellem Queenie og Matt. Da vi vidste, hvor god han var, de af os på Queenie hold slappede kende sejr var snart at være vores. Hvordan forkert - ligesom nogle gunslinger fra den amerikanske vest, Matt røget ham 2-1. "Du bliver nødt til at grave dybt." Var alt Wy-mat Earp havde at sige, da røgen ryddet, da vi flyttede fra til middag.

Jeremy.

Herover: Shara på krigsstien.

 

"Redde planeten. Det er den eneste med øl. '

Jeremy Slessor

November 25, 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Gennem hele vores dagligdag, bliver vi bombarderet med banale 'støj'. På hver tur, og i hvert medie, vi står over for reklame, branding, og kommentar. Stigende, alle har en mening om alt, uanset deres viden eller forståelse af den faktiske udstedelsesdato. Hvornår var sidste gang du hørte et medlem af offentligheden indrømme, at de ikke havde nogen mening om et emne, når en mikrofon blev stukket i deres ansigt af nogle over-ivrige newshound fra et lokalt / regionalt / nationalt nyhedsbureau, selv da det blev klart, at det var tilfældet?

Så med denne mætning af banalitet, når man kommer på tværs af et øjeblik af reel indsigt, eller i hvert fald noget, der er tankevækkende, er det mere end forfriskende. Jeg var i Dubai for en uge eller så siden og kom på tværs af denne sætning krediteret Hans Excellence Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, næstformand i De Forenede Arabiske Emirater og Hersker Dubai:

"Den vej mod excellence stopper ikke - tværtimod, succes fungerer som et incitament til større succes.

Som en filosofi, dette forekommer mig at være ret på pengene. Det er til det punkt, det er ambitiøst, og det er grænseløs. Som et kampråb for en nation at genopfinde sig selv i den moderne verden (og velsagtens, hjælpe med at definere, at verden), er det inspirerende at de generationer, bygge nationen nu (selvom for mange, Dubai er en vedtaget hjem), og for dem at komme.

Jeg har sagt før på denne blog, at en af ​​de store glæder i mit job er, at jeg aldrig har hørt en gang en af ​​mine kolleger på EGD sige noget som "det er godt nok" - der er en konstant indsats for at forbedre, hvad vi gør og den måde, vi gør det. Med henblik herpå genklang Sheikh Mohammed citat stærkt med mig.

Den anden ting, jeg læste i sidste uge, at også genklang var dette:

"Redde planeten. Det er den eneste med øl. '

 

On Tour med European Golf Design

Jeremy Slessor

2 jul 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

De sidste par uger har været noget af en sløring her med så meget foregår omkring Europa på nogle af vores kurser. For det første, Princes GC i Kent vært, med Royal Cinque Ports, til strokeplay stadier af de britiske Amatør Championships, i sidste ende vundet af Garrick Porteous af England. Kurset, der er gået gennem en omfattende renovering projekt i løbet af de sidste par år under vejledning af Gary Johnston, var i storslåede betingelse for spillerne, hvoraf mange kendte kurset fra tidligere besøg og kommenterede sin meget forbedret strategi, spilbarhed og condition.

Fra havet links til Princes, vi flyttede til Rusland, hvor, lige nord for Moskva, de "indre link« Zavidovo PGA National Rusland formelt indledt den 23. juni. Det var i storslåede betingelse for weekenden, nydes af mere end hundrede medlemmer og gæster - vores tak til Kursus manager Paul Avison fra Braemar Golf for. Dagen var perfekt organiseret af Phil Jones og Mike Braidwood også Braemar Golf. Kurset, der er designet af Dave Sampson, er en ægte glæde - fra en spillers synspunkt, det er fuld af valg, hvilket betyder, at det kan spille anderledes, hver gang du tee deroppe.

Linna Golf i Hameenlina, Finland, var vært for den finske PGA Championships i sidste uge. Igen kurset var i fin form og klart udfordret på området, med Joonas Granberg vinde med en score på -2. Det er altid enormt glædeligt at besøge et kursus år efter det åbner (Linna Golf åbnede i 2005) for at se, hvordan det har modnet. Og det har modnet smukt - det sidder i landskabet så godt det ser årtier ældre end den egentlig er.

Endelig gjorde vi den korte tur til Evian Resort i Frankrig for åbningen af ​​Evian Resort Golf Club (tidligere kendt som Evian Masters Golf Club). For de seneste to vintre har vi været involveret i den samlede redesign og genopbygning af golfbanen. Alle atten greens, teesteder og bunkers er blevet redesignet, sammen med nye kunstvanding og afløbssystemer. Arbejder over en vinter ved foden af ​​bjergene var aldrig vil være nemt, og sidste vinter har været alt andet end let. Takket være indvielsen af ​​det samlede projektteam projektet åbnede den tid sidste lørdag for indbudte gæster og for de medlemmer, i dag, mandag den 1. juli. Dave Sampson har gjort et fantastisk stykke arbejde at designe kursus for Evian Championships i september, hvor kurset er vært den nyeste Major Championship i verden golf.

Herover: Zavidovo PGA National i Rusland

Herover: Linna Golf i Hameenlina, Finland

Herover: Bunker sand går ind på Evian Resort Golf Club

 

Året er begyndt godt

Jeremy Slessor

13 marts 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Det er tid til en af ​​de lidt generiske ", hvor vi har været sidst 'blogs.

Det har været en temmelig travl par uger for os alle. Matt og Alex har holdt ting sammen på kontoret, arbejder på nye hjemmesider, turnering mellemstationer planer for European Tour og produktion planer for et nyt layout i Slovakiet samt en i Storbritannien. Shara har været igennem årets udgang revisionsprocessen samt udfylde alle de prognoser for det kommende regnskabsår, i tillæg til alle de normale opgaver som fakturering, indsamling, udgifter, timesedler og drikke hippie te.

Mac hunden fortsætter med at komme i de fleste dage med Alex. Han gør ikke, i sandhed, bidrage meget til den samlede rentabilitet af virksomheden, men tilføjer i høj grad til alles generelle trivsel. Riley hunden også gør en udseende og næ, når Gary er faktisk her.

På designsiden, har vi for nylig foretaget rejser til St Kitts med Ian Woosnam for at se det arbejde, vi laver med ham på Kittitian Hills, vi har været i Manchester, Istanbul, Evian, Cotswolds, Casablanca, Marrakech, den Midlands, Madrid, Antalya og Sydafrika. I de næste par uger, har vi også fået besøg til Aserbajdsjan, planlagde Kroatien og Holland. Der er nogle meget spændende nyheder som følge af mindst to af dem, som vi håber at kunne annoncere i de næste par uger. Året er begyndt godt for de projekter, vi er allerede involveret med og synes at være meget opmuntrende, hvad angår antallet af nye henvendelser kommer i.

 

Hvad sker der i dag

Jeremy Slessor

30 maj 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Her er, hvad der sker på EGD i dag:

Gary er i St. Kitts, inspicere byggeriet undervejs i Kittitian Hills. Det er et hårdt job, gå til Caribien, men han bravt meldte sig frivilligt til tolden.

Ross er på kontoret, fangst op på arbejdet genereres fra hans tur til Nevis i sidste uge. Programmet er at indsende for planlægning i slutningen af ​​sommeren, så det vil være temmelig meget fuld på indtil da. Og han forsøger at gøre nogle planlægning for vores projekt nord for Athen.

Rob arbejder på sidste hånd på golf element i en ansøgning om byggetilladelse for vores projekt i Anif, Østrig. Det har bevæget sig langsomt, men sikkert i flere år, men efter måneders forhandlinger med de mange forskellige interessenter, det ligner at der sker fremskridt.
Matt hjælper Rob med produktion for Anif, samt gøre nogle grafik og planlægning til Irish Open.

Shara arbejder på penge - at få det og bruge det (ganske vist mere af førstnævnte end sidstnævnte). Og få hendes briller fast.

Dave bliver klar til at gå til Evian møder senere på ugen med repræsentanter for Resort og LPGA for at diskutere den anden fase af arbejdet, der førte til Evian Masters 2013, hvor arrangementet vil blive ophøjet til Major status på damerne tour.

Jeg har ting at gøre fra min tur til Tyrkiet i sidste uge. Saw to potentielle projekter i Anatolien og i Izmir, der nu kræver en vis opmærksomhed.

Alex nyder solen eller andet sted, da han er på ferie i denne uge.

Jeremy.

 

EGD Opdatering

Jeremy Slessor

2 maj 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Vi har ikke postet en blog for et stykke tid, så for dem af jer, der regelmæssigt kontrollere i at læse de seneste glans fra hjerner af EGD, vores undskyldning for manglen på noget strålende. Men vi har haft travlt, hvilket er en god ting, og mens det ville være for tidligt at foreslå, at den europæiske økonomi er picking up, i det mindste, vi kan sikkert sige tingene ikke bliver værre.

I de sidste par måneder har vi foretaget adskillige rejser til Tyrkiet - det økonomiske klima er der synes at være forholdsvis stærk - at se på forskellige projekter. Vi kan ikke sige for meget på nuværende tidspunkt, men vi har hentet et meget interessant projekt der, der kunne i sidste ende være 36 huller med en Academy og træningsfaciliteter. Vi har også lige vundet et job i Grækenland på et smukt stykke jord uden for Athen. Arbejde med et lokalt projekt ledelsesteam og internationale mester planlæggere, vi kommer gennem forskellige arealanvendelse muligheder i øjeblikket med henblik på at fremlægge en endelig plan i midten af ​​sommeren. Vi har fået tildelt et projekt uden for Rabat i Marokko for Prestigia, den samme gruppe, med hvem vi arbejder i Marrakech, og har også startet nogle strategisk planlægning for en eksisterende kursus i Slovakiet, ved foden af ​​Tatra-bjergene mod nord af landet - det kan være helvedes koldt der i foråret, men med snedækkede tinder og lyse blå himmel, det er et meget smukt sted at være.

Oven i alt dette, har arbejdet på Evian Masters Golf Club fortsatte gennem vinteren. Første fase af arbejdet er nu afsluttet, og anden fase vil begynde, så snart Evian Masters turneringen er slut denne sommer, for at sikre perfekte betingelser for begivenheden i sommeren 2013, hvilket vil være det første år, hvor begivenheden er en Major turnering på Ladies tidsplan. Byggeri har også holdes går i Marrakech, hvor vi arbejder med Colin Montgomerie, og i St. Kitts med Ian Woosnam. Planlægning og design arbejde har holdt os travlt på projekter i Storbritannien, Rusland, Frankrig, Tyrkiet, Irland og Spanien.

Åh, og Alex blev en far, Gary blev forlovet, Dave kørte London Marathon, Matt har brugt hver eneste vågne time uden for arbejde i gymnastiksalen, Rob havde en knæ operation, Shara optrappet sine niveauer af organisationen til uanede højder (og hendes standarder, der allerede var høj), Ross ser ud til at tilbringe sin tid on-line shopping dømme efter antallet af pakker, der kommer hans vej, og jeg faldt ned ad trappen. Andre end det, vi har siddet tilbage!

Jeremy.

 

Stan Eby

Jeremy Slessor

29 februar 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Som bæreren af ​​de bedste overskæg og hestehale combo i alle golf, Stan Eby er legendarisk. Han har designet nogle af de største europæiske kurser i moderne tid - tre er blevet udnævnt til Best New Course of the Year af Golf World Magazine: PGA Golf de Catalunya, The Faldo Course på Sporting Club Berlin og The Montgomerie på Carton House Golf Club. Såvel som dem, han arbejdede på nogle andre fine kurser - The Links Portmarnock, Euphoria Golf Estate i Sydafrika, Schloss Course på Fleesensee udenfor Berlin for blot at nævne nogle få.

En rolig, afslappet, fordringsløs mand, Stan er lidenskabelig, engageret, krævende og præcis, når det kommer til design. Ingen arbejder et sted hårdere, ingen kræver mere af et projektteam. Samtidig er der ingen, forventer flere af sig selv. Ikke kendt for sin frodighed, Stan humor grænser til tørre. Men det er der altid. Af de mange historier om Stan, har jeg to favoritter:

Han og jeg tilbragte tid på at gå en smuk kyst sted i Tyrkiet. Det havde alt - fuld adgang til stranden, klitter, kuperet terræn, vegetation, rigelig plads, rigelig vand og omrids planlægning allerede på plads. Kort sagt, det var let det bedste sted, jeg havde set i år. Efter to dage på stedet, var Stan vurdering enkel og almindelig: "Not bad". Og det var det. Intet mere. På den anden side, det var også den mest positive reaktion, jeg så fra ham af nogen hjemmeside, vi nogensinde kigget på sammen.

Den anden historie indebærer en klient, der af indlysende grunde, forblive uidentificerede. Under et projekt møde klienten lanceret i en tredive minutters monolog om, hvad han forventede fra stedet, fra projektgruppen, fra projektet (som alle var, for at sige det mildt, ambitiøse forventninger), i slutningen af ​​hvilke han vendte sig til Stan og sagde "Stan, lytter du? Jeg giver mening? "Stan tænkte i et par sekunder og derefter svarede" Jeg lytter, og du er ikke. "

Stan pensioneret for et par måneder siden, men er forblevet i Storbritannien, mens han ryddet op sine anliggender. Han efterlader til at gå hjem til USA på torsdag. Vi vil alle savne ham. Vi er alle taknemmelige for det bidrag, han har ydet til virksomheden, og til hver af os. Hver af os er det bedre for at have haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med ham, og jeg kender alle her ønsker ham megen lykke for fremtiden. Vi håber også, at dette ikke er farvel.

Herover: Colin Montgomerie på stedet med Stan Eby på Carton House, Irland.

 

Til de næste 20 år!

Jeremy Slessor

21 februar 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Vi når en vigtig milepæl i virksomhedens historie i denne uge - den 19. februar 1992 blev European Golf Design indarbejdet som et joint venture mellem European Tour og IMG. Det nye joint venture forbliver på plads, som gør Ross, som var her på den første dag og stadig dukker op hver morgen med al den entusiasme af en hvalp (eller har jeg fået ham forvirret med Mac?). Som virksomhed og som en gruppe af kolleger, vi er stolte af, hvad der er opnået, og håber, at der er en frygtelig masse mere at gøre - vi har været meget heldige at have haft mulighed for at arbejde på nogle store projekter, med stor klienter . Vi er taknemmelige for den støtte, vi får fra Tour og IMG og håber til gengæld, at vi har tilføjet værdi for dem også.

Jeg vil gerne takke alle her: Queenie, Ross, Shara, Matt, Alex, Dave, Rob og Gary - det er utroligt givende at arbejde med sådan en talentfuld og dedikeret gruppe - samt takke alle dem, der har været hos os i en tid og derefter flyttede: Andy H, Andy B, Maggie, John, Paul, Will, Tim, Russell, Edward, Peter, Colin, Sarah og Stan - tak for dine tidligere indsats.

Og som for de næste tyve år? Hvem ved, men lad os håbe, at der er flere store projekter og gode grin undervejs.

 

Den start på året

Jeremy Slessor

23 Jan 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Det har været en interessant par uger som vi er kommet ud af jul og nytår dis. Der er nogle spændende ting, der kommer op, som ikke er helt afsluttet endnu, så vi kan ikke helt dele dem med dig nu, men holde øje i de kommende uger.

I mellemtiden har jeg brugt min tid, tilsyneladende på Eurostar mellem London, Bruxelles og Paris. Jeg sidder på European Golf Association Golf Course udvalg på vegne af European Tour. Udvalget består af repræsentanter fra otte organisationer: European Golf Association, R & A, European Tour, Club Managers Association of Europe, European Golf Course Owners Association, Federation of European Golf greenkeepers foreninger, Det Europæiske Institut for Golf Course Architects og PGA-vis af Europa . Det blev fastslået, sådan at der var en samlet organ, gennem hvilket europæisk golf kunne engagere sig med Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen. Vi mødes normalt to gange om året - en gang i januar i Bruxelles (vores møde var for to uger siden), hvor forskellige møder er arrangeret med MEP'er og embedsmænd fra Europa-Parlamentet, og derefter i løbet af Europa-Parlamentets Grøn Uge begivenhed, der normalt afholdes i juni hvert år.

Den anden Eurostar turen var tidligere i denne uge til Paris for møder vedrørende 2018 Ryder Cup på Le Golf National. Planlægning er begyndt for alvor til nu ... trods alt, er der kun seks år til at gå!

Af den måde, hvis du ikke har rejst med Eurostar før, giver det en go - to timer og fem minutter mellem centrum af Bruxelles og centrum af London, eller omkring to og en halv time mellem Paris og London. Det er hurtigt, praktisk, afslappende og meget helt meget imponerende.

Jeremy.

  Ældre indlæg »