European Golf Design - Opdatering

Jeremy Slessor

August 28, 2014
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Anlægsarbejdet fortsætter på projekter strækker sig fra Caribien til Mellemøsten. Vores økologisk vedligeholdt kursus i St. Kitts nærmer sig sin afslutning. En af de mange interessante træk ved dette vil være den "spiselige" ru - de områder, som man normalt ville forvente at være langt-ru (dvs. at unmaintained ting ind som bolde forsvinde, men sjældent dukke) vil i stedet blive opdrættet, med afgrøder, der produceres anvendes i restauranter inden udvej. Arbejdet er netop påbegyndt på JCB-projekt i Storbritannien, som det er tilfældet i St. Petersborg i Rusland. Har netop afsluttet og åbnet et kursus i Marrakech, vores engagement i Marokko fortsætter med Plages des Nations-projekt i nærheden af ​​Rabat. Længere væk, arbejde er nu godt i gang i UAE på Dubai Hills og er lige ved at starte igen på King Abdullah Økonomiske City i Saudi-Arabien.

Mens alle, der går på, har vi design arbejde på forskellige stadier af færdiggørelse i Tyrkiet, Storbritannien, Irland, Italien, Grækenland, Cypern, Indien og Frankrig. Med Ryder Cup lige rundt om hjørnet, Matt er travlt færdiggørelse stedet planer for Gleneagles (disse er de planer, du vil se i alle offentlige områder og programmer, der viser de faciliteter, tilskuer ruter og så videre rundt på banen). Det bliver interessant at se, om denne Ryder Cup er den første store sportsbegivenhed, der skal hostes i den nyligt uafhængigt Skotland!

Jeremy.

 

Hvad sker der på European Golf Design

Jeremy Slessor

April 30, 2014
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Vi arbejder i øjeblikket på et geografisk grundlag, fra Caribien til Indien. Anlægsarbejdet på Kittitian Hill i St. Kitts nærmer sig sin afslutning - Gary var på webstedet i sidste uge og med hjælp af nær-legendariske fræser / projektleder Bob Harrington og ubegrænset lidenskab og inddragelse af bygherren, Val Kempadoo, det tegner til at blive en ganske smuk kursus. For mere information om Val filosofi og tilgang til projektet, tage et kig på projektets hjemmeside, som er inspirerende: www.kittitianhill.com. Gary er efterbehandling op projektet i Marrakech, der åbner i næste måned og er også involveret i det nye projekt i Dubai for Emaar på deres Dubai Hills udvikling. Det er rimeligt at sige, det har været en fast-track projekt - Design startede ikke indtil september, mens maskiner rullet på stedet i begyndelsen af ​​januar for at starte bulk jordarbejde.

Samt hans arbejde på JCB-projektet i Storbritannien og Plages des Nations i Marokko, er Rob arbejder i øjeblikket på varedisponering med Vatika Group og U + A Studios på en strand område i nærheden af ​​Pondicherry i det sydøstlige Indien, som vil indslag golf, en begrænset antal villaer (hvoraf de fleste vil have havudsigt) og et boutique-hotel. Det er ikke ofte man præsenteres med 80Ha af ejendom ved stranden at arbejde med - endnu sjældnere, når ejendommen er absolut uberørt af tidligere udvikling af nogen art. Han er også involveret i et projekt i det nordlige Cypern for en Istanbul baseret udvikling gruppe.

Dave tilbringer det meste af denne tid på de 36 huller er planlagt til Bodrum i Tyrkiet. Dogus Grubu, en af ​​de største virksomheder i Tyrkiet, har købt et eksisterende kursus, med ekstra jord, der allerede udlagt til udvikling. Vores korte er at levere et resort-venlig kurs og en længere, mere udfordrende turnering mødested, reelt starter fra bunden. IMG vil udvikle en sports akademi på stedet, ud over de allestedsnærværende boligområder og hotel elementer, der er ved at blive designet af WATG. Når han ikke koncentrerer sig om det, at Daves arbejder på vores mangeårige projekt på kong Abdullah Økonomiske City i Saudi-Arabien, som efter en pause på flere år, er begyndt igen med byggeri skyldes starte igen i en meget nær fremtid.

Fra Mellemøsten, vi flytter til Rusland, og mere specifikt, byen White Nights - St Petersburg - hvor Ross (mellem møderne til sit projekt i Manchester) er ved at lægge sidste hånd på den detaljerede udformning pakke til et kursus på den sydøstlige udkanten af ​​byen. Hvis du aldrig har været, det er en smuk by, men lider forfærdelige trafikale problemer (som gør Moskva), hvilket betyder at komme fra A til B kan tage en urimelig lang tid, men når du er der ... Stedet er forholdsvis flad , men besidder en magisk ingrediens i at jord er en dejlig ren sand. Da kunden ønsker at udvikle en familievenlig projekt med mange forskellige fritidsfaciliteter, er vi (sammen med WATG der arbejder på denne ene også) at skabe en sø med et samlet areal på omkring 50 ha (ikke langt fra størrelsen af ​​en gennemsnitlig golfbane), som vil blive anvendt til sejlads, svømning og så videre i sommer, og skøjteløb om vinteren. Alle udgravede materiale bliver brugt til at hæve den resterende del af stedet af flodsletten. Alle er en vinder.

Ud over, at Matt er enormt travlt med turnering planlægning for European Tour iscenesættelse hold, foruden webstedet arbejde, han gør for forskellige aktører, og hans produktionsmetoder ansvar for os. Alex er at holde produktionen arbejde til tiden, samt at det er et hus-far i denne måned til sine to unge drenge - han tydede efter de første par dage, at han ikke kunne se, hvad alle Balladen om børnepasning var alle om ... han har været mindre vokal som den måned er fortsat! Shara tager sig af alt det andet - hun har været igennem vores årlige finansielle revision, hjælper mig forberede bestyrelsesmøder med vores aktionærer, forbereder månedsafslutningsprocedurer konti og generelt holde kontoret tikkende over med hendes normale (ekstraordinært) niveau af effektivitet. Og jeg har været ude og taler med nye og eksisterende kunder. Uden ønsker at friste skæbnen, ser det ud til, at tingene har samlet op på tværs af mange områder, og tilliden er vendt tilbage tilstrækkeligt, at legitime mennesker bevæger sig fremad med legitime projekter - hvis der har været noget godt at komme ud af de seneste fem år, er det, at det er fungeret som den største idiot filter "i mands minde: de tidsrøvere er forsvundet fra markedet og længe kan der fortsætter!

 

Vær bange. Være meget bange.

Jeremy Slessor

December 18, 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Heads er overraskende un-fuzzy dag på EGD givet, at i går var vores julefrokost, som for nogle af os (men ikke mig), endte måde efter midnat. Mens aftenen endte i en lokal pub, som fungerede meget god mad og meget alkoholisk alkohol, om eftermiddagen startede med de første nogensinde EGD lerdueskydning mesterskaber, der blev afholdt på National Lerdueskydning Centre i Bisley, hvilket er omkring ti miles fra vores kontor i Sunningdale. Kun én af os, Michael King (kendt som "Queenie" til alle) nogensinde har skudt før og tanken om resten af ​​os har adgang til pistoler bør være en anledning til stor bekymring. I betragtning af den manglende erfaring, vi faktisk alle gjorde ganske godt, og en betydelig del af de »duer« blev sprængt til kingdom come under flyvningen. Queenie var så god, at han fik at vide, at når han havde ramt leret med sit første skud, bør han så skyde den største tilbageværende stykke af det med hans andet skud, som han formåede at gøre gentagne gange. Shara startede en runde ved mangler flere før rammer omkring seks i træk. Hvad er ændret? "Jeg fik på tværs", sagde hun. Kolleger, konsulenter, kunder - være bange for denne kvinde ... ikke nogensinde gøre hende kors.

Eftermiddagen sluttede med et head-to-head shootout mellem holdene, med den endelige shootout mellem Queenie og Matt. Da vi vidste, hvor god han var, de af os på Queenie hold slappede kende sejr var snart at være vores. Hvordan forkert - ligesom nogle gunslinger fra den amerikanske vest, Matt røget ham 2-1. "You got at grave dybt." Var alt Wy-mat Earp havde at sige som røgen ryddet, da vi flyttede ud til middag.

Jeremy.

Herover: Shara på krigsstien.

 

"Save the Planet. Det er den eneste med øl. "

Jeremy Slessor

November 25, 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Gennem vores daglige liv, er vi bombarderet med banale "støj". På hver tur, og i hvert medie, vi står over for reklame, branding, og kommentarer. I stigende grad, alle har en mening om alt, uanset deres viden eller forståelse af den faktiske udstedelsesdato. Hvornår var sidste gang du hørt et medlem af offentligheden, indrømmer, at de ikke havde nogen mening om et emne, når en mikrofon blev stukket i deres ansigt ved nogle over-ivrig newshound fra et lokalt / regionalt / nationalt nyhedsbureau, selv da det blev klart, at dette var tilfældet?

Så med denne mætning af banalitet når man kommer på tværs af et øjeblik af reel indsigt, eller i det mindste noget, der er tankevækkende, er det mere end forfriskende. Jeg var i Dubai for en uge eller så siden, og kom på tværs af denne sætning krediteret Hans Excellence Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, næstformand i De Forenede Arabiske Emirater og lineal i Dubai:

»Den vej mod excellence stopper ikke - tværtimod, succes fungerer som et incitament til større succes«.

Som en filosofi, dette forekommer mig at være ret på pengene. Det er til det punkt, det er ambitiøst, og det er grænseløs. Som et kampråb for en nation at genopfinde sig selv i den moderne verden (og velsagtens, hjælpe med at definere, at verden), det er inspirerende for de generationer, bygge nationen nu (selvom for mange, Dubai er en vedtaget hjem), og for dem at komme.

Jeg har sagt før på denne blog, som en af ​​de store glæder i mit job er, at jeg aldrig har hørt en gang en af ​​mine kolleger på EGD sige noget lignende "det er godt nok" - der er en konstant indsats for at forbedre, hvad vi gør og den måde, vi gør det. Med henblik herpå genklang Sheikh Mohammed citat stærkt med mig.

Den anden ting, jeg læste i sidste uge, at også genklang var dette:

"Save the Planet. Det er den eneste med øl. "

 

På turné med European Golf Design

Jeremy Slessor

Jul 2, 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

De sidste par uger har været noget af en sløring her med så meget foregår rundt omkring i Europa på nogle af vores kurser. For det første, Princes GC i Kent vært, med Royal Cinque Ports, til Strokeplay stadier af British Amateur Championships, i sidste ende vundet af Garrick Porteous af England. Kurset, der er gået gennem et omfattende renoveringsprojekt i løbet af de sidste par år under vejledning af Gary Johnston, var i storslåede betingelse for spillerne, hvoraf mange kendte kurset fra tidligere besøg og kommenterede sin meget forbedret strategi, spilbarhed og condition.

Fra havet links til Princes, vi flyttede til Rusland, hvor, lige nord for Moskva, de »indre link« Zavidovo PGA National Rusland formelt indledt den 23. juni måned. Det var i storslåede betingelse for weekenden, nyder godt af mere end hundrede medlemmer og gæster - vores tak går til Kursus forstander Paul Avison fra Braemar Golf for. Dagen var perfekt organiseret af Phil Jones og Mike Braidwood også Braemar Golf. Kurset, der er designet af Dave Sampson, er en ægte glæde - fra en spillers synspunkt, det er fuld af valg, hvilket betyder, at det kan spille anderledes, hver gang du tee op der.

Linna Golf i Hameenlina, Finland, vært for De finske PGA Championships i sidste uge. Igen kurset var i fin form og klart udfordret på området, med Joonas Granberg vinde med en score på -2. Det er altid enormt glædeligt at besøge et kursus år efter det åbner (Linna Golf åbnede i 2005) for at se, hvordan det har modnet. Og det har modnet smukt - det sidder i landskabet så godt det ser årtier ældre end den egentlig er.

Endelig har vi gjort den korte tur til Evian Resort i Frankrig for åbningen af ​​Evian Resort Golf Club (tidligere kendt som Evian Masters Golf Club). I de sidste to vintre har vi været involveret i den samlede redesign og genopbygning af golfbanen. Alle atten greens, tees og bunkers er blevet redesignet, sammen med nye vandingssystemer og afløbssystemer. Arbejder over en vinter ved foden af ​​bjergene var aldrig vil være nemt, og det forgangne ​​vinter har været alt andet end let. Takket være indvielsen af ​​hele projektgruppen projektet åbnede den tid sidste lørdag for indbudte gæster og for medlemmerne i dag, mandag den 1. juli. Dave Sampson har gjort et fantastisk stykke arbejde at designe kursus for Evian mesterskaber i september, hvor kurset er vært den nyeste store mesterskab i verden golf.

Herover: Zavidovo PGA National i Rusland

Herover: Linna Golf i Hameenlina, Finland

Herover: Bunker sand går ind på Evian Resort Golf Club

 

Året er startet godt

Jeremy Slessor

13 marts 2013
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Det er tid til en af ​​dem lidt generiske ", hvor vi har været sidst blogs.

Det har været en temmelig travl par uger for os alle. Matt og Alex har holdt ting sammen på kontoret, arbejder på nye hjemmesider, turnering mellemstationer planer for European Tour og produktion planer for et nyt layout i Slovakiet samt et i Storbritannien. Shara har været igennem årets udgang revision proces samt at udfylde alle de prognoser for det kommende regnskabsår, i tillæg til alle de normale opgaver som fakturering, indsamling, udgifter, timesedler og drikker hippie te.

Mac hunden fortsætter med at komme i de fleste dage med Alex. Han har ikke, i sandhed, bidrage meget til den samlede rentabilitet af virksomheden, men tilføjer i høj grad til alles generelle trivsel. Riley hunden også gør en udseende i ny og næ, når Gary er faktisk her.

På designsiden, har vi for nylig foretaget rejser til St Kitts med Ian Woosnam for at se det arbejde, vi laver med ham på Kittitian Hills, vi har været til Manchester, Istanbul, Evian, Cotswolds, Casablanca, Marrakech, den Midlands, Madrid, Antalya og Sydafrika. I de næste par uger, har vi også fået besøg i Aserbajdsjan, Kroatien og Holland planlagt. Der er nogle meget spændende nyheder som følge af mindst to af dem, som vi håber at kunne annoncere i de næste par uger. Året er startet godt for de projekter, vi er allerede involveret med og synes at være meget opmuntrende med hensyn til antallet af nye henvendelser kommer.

 

Hvad sker der i dag

Jeremy Slessor

30 maj 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Her er hvad der sker på EGD i dag:

Gary er i St. Kitts, inspicere byggeriet undervejs i Kittitian Hills. Det er en hård opgave, der går til Caribien, men han bravt meldte sig frivilligt til tolden.

Ross er på kontoret, fangst op på det arbejde, der genereres fra sin rejse til Nevis sidste uge. Programmet er at indsende for planlægning i slutningen af ​​sommeren, så det vil være temmelig meget fuld på indtil da. Og han forsøger at gøre nogle planlægning for vores projekt nord for Athen.

Rob arbejder på sidste hånd på golf element i en planlægning ansøgning om vores projekt i Anif, Østrig. Det har bevæget sig langsomt, men sikkert i flere år, men efter måneders forhandlinger med de mange forskellige interessenter, det ligner at der sker fremskridt.
Matt hjælper Rob med produktionen i Anif, samt gør nogle grafik og planlægning for den irske Open.

Shara arbejder på penge - at få det og bruge det (ganske vist mere af førstnævnte end sidstnævnte). Og få hendes briller fast.

Dave klar til at gå til Evian til møder senere på ugen med repræsentanter for Resort og LPGA for at diskutere den anden fase af arbejdet, der førte til Evian Masters 2013, hvor arrangementet vil blive ophøjet til Major status for damer tour.

Jeg har ting at gøre fra min tur til Tyrkiet i sidste uge. Saw to potentielle projekter i Anatolien og i Izmir, der nu kræver en vis opmærksomhed.

Alex nyder solen eller andet sted, da han er på ferie i denne uge.

Jeremy.

 

EGD opdatering

Jeremy Slessor

2 maj 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Vi har ikke postet en blog i et stykke tid så, for dem af jer, der regelmæssigt kontrollere at læse den seneste glans fra hjerner af EGD, vores undskyldning for mangel på noget strålende. Men vi har haft travlt, hvilket er en god ting, og mens det ville være for tidligt at foreslå, at den europæiske økonomi er picking up, i det mindste kan vi roligt sige tingene ikke bliver værre.

I de seneste par måneder, har vi foretaget adskillige rejser til Tyrkiet - det økonomiske klima er der synes at være forholdsvis stærk - at se på forskellige projekter. Vi kan ikke sige for meget på nuværende tidspunkt, men vi har plukket et meget interessant projekt, der, kunne i sidste ende være 36 huller med en Academy og træningsfaciliteter. Vi har også lige vundet et job i Grækenland på et smukt stykke jord uden for Athen. Arbejde med et lokalt projekt ledelsesteam og internationale mester planlæggere, vi kommer gennem forskellige arealanvendelse muligheder i øjeblikket med henblik på at forelægge en endelig plan midt på sommeren. Vi har fået tildelt et projekt uden for Rabat i Marokko for Prestigia, den samme gruppe med hvem vi arbejder i Marrakech, og har også startet nogle strategisk planlægning for en eksisterende kursus i Slovakiet, ved foden af ​​Tatra-bjergene mod nord af landet - kan det være helvedes koldt der i foråret, men med snedækkede tinder og lyse blå himmel, det er et meget smukt sted at være.

Oven i alt dette, er arbejdet i Evian Masters Golf Club fortsatte gennem vinteren. Første fase af arbejdet er nu afsluttet, og den anden fase vil begynde, så snart Evian Masters turneringen er slut denne sommer, for at sikre perfekte forhold til arrangementet i sommeren 2013, hvilket vil være det første år, hvor begivenheden er en Major turnering på Ladies tidsplan. Byggeriet er også holdes går i Marrakech, hvor vi arbejder med Colin Montgomerie, og i St. Kitts med Ian Woosnam. Planlægning og design arbejde har holdt os beskæftiget på projekter i Storbritannien, Rusland, Frankrig, Tyrkiet, Irland og Spanien.

Åh, og Alex blev en far, fik Gary engageret, Dave kørte London Marathon, Matt tilbragte hver vågne time uden for arbejde i gymnastiksalen, Rob havde en knæ operation, Shara optrappet sine niveauer af organisationen til uanede højder (og hendes standarder, der allerede var høj), Ross synes at bruge sin tid på online-shopping dømme efter antallet af pakker, der kommer hans vej, og jeg faldt ned ad trappen. Andre end det, vi har siddet tilbage!

Jeremy.

 

Stan Eby

Jeremy Slessor

29 februar 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Da bæreren af ​​de bedste overskæg og hestehale combo i alle golf, Stan Eby er legendarisk. Han har designet nogle af de største europæiske kurser i moderne tid - tre er blevet udnævnt til Best New Course of the Year af Golf World Magazine: PGA Golf de Catalunya, Faldo Course på Sporting Club Berlin og The Montgomerie på Carton House Golf Club. Såvel som dem, han arbejdede på nogle andre fine kurser - The Links Portmarnock, Euphoria Golf Estate i Sydafrika, Schloss Course på Fleesensee uden for Berlin for blot at nævne et par stykker.

En rolig, afslappet, fordringsløs mand, Stan er passioneret, engageret, krævende og præcis, når det kommer til design. Ingen arbejder et sted hårdere, ingen kræver mere af et projektteam. På samme tid, ingen forventer flere af sig selv. Ikke kendt for sin frodighed, Stan humor grænser til tørre. Men det er der altid. Af de mange historier om Stan, jeg har to favoritter:

Han og jeg brugte tid walking en smuk kyst sted i Tyrkiet. Det havde alt - fuld adgang til stranden, klitterne, kuperet terræn, vegetation, rigelig plads, rigelig vand og omrids planlægning allerede på plads. Kort sagt, det var let den bedste websted, jeg havde set i år. Efter to dage på stedet, var Stan vurdering enkel og almindelig: "Not bad". Og det var det. Intet mere. På den anden side, det var også den mest positive reaktion, jeg så fra ham af nogen hjemmeside, vi nogensinde kigget på sammen.

Den anden historie inddrager en klient, der af indlysende grunde, forbliver uidentificerede. Under et projekt møde klienten lanceret i en tredive minutters monolog om, hvad han forventede fra stedet, fra projektgruppen, fra projektet (som alle var, for at sige det mildt, ambitiøse forventninger), i slutningen af ​​hvilke han vendte sig til Stan og sagde "Stan, lytter du? Er jeg give mening? "Stan tænkte i et par sekunder og derefter svarede" jeg lytter og du er ikke. "

Stan pensioneret for et par måneder siden, men er forblevet i Storbritannien, mens han ryddet op sine anliggender. Han efterlader til at gå hjem til USA på torsdag. Vi vil alle savne ham. Vi er alle taknemmelige for det bidrag, han har ydet til virksomheden, og til hver af os. Hver af os er det bedre for at have haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med ham, og jeg kender alle her ønsker ham megen lykke for fremtiden. Vi håber også, dette ikke er farvel.

Herover: Colin Montgomerie på stedet med Stan Eby på Carton House, Irland.

 

Til de næste 20 år!

Jeremy Slessor

Februar 21, 2012
Jeremy Slessor
Administrerende direktør

Vi når en vigtig milepæl i virksomhedens historie i denne uge - den 19. februar 1992 blev European Golf Design indarbejdet som et joint venture mellem European Tour og IMG. Det nye joint venture forbliver på plads, som gør Ross, som var her på den første dag og stadig dukker op hver morgen med al den entusiasme af en hvalp (eller har jeg fik ham forvirret med Mac?). Som en virksomhed, og som en gruppe af kolleger, vi er stolte af, hvad der er opnået, og håber, at der er en frygtelig masse mere at gøre - vi har været meget heldige at have haft mulighed for at arbejde på nogle store projekter, med store kunder . Vi er taknemmelige for den støtte, vi får fra Tour og IMG og håb, til gengæld, at vi har en merværdi for dem også.

Jeg vil gerne takke alle her: Queenie, Ross, Shara, Matt, Alex, Dave, Rob og Gary - det er utroligt givende at arbejde med sådan en talentfuld og dedikeret gruppe - samt takke alle dem, der har været hos os i en tid og flyttede derefter: Andy H Andy B, Maggie, John, Paul, Will, Tim, Russell, Edward, Peter, Colin, Sarah og Stan - tak for dine tidligere indsats.

Og som for de næste tyve år? Hvem ved, men lad os håbe der er flere store projekter og gode grin undervejs.

  Ældre indlæg »