Un gran esforç d'equip - Madrid 2018

Robin Hiseman

10 abril 2011
Robin Hiseman
Dissenyador

Robin Hiseman, l'arquitecte del nou camp de golf dissenyat per la candidatura de Madrid per acollir la Ryder Cup 2018, dóna una visió personal del seu treball com l'anunci de l'oferta guanyadora s'acosta.

L'espera gairebé ha acabat. El 17 de maig de 2011, de la Ryder Cup Europa anunciarà en quin país s'ha adjudicat els drets per a albergar la Ryder Cup en 2018.

La meva participació en el procés és com l'arquitecte de camps de golf de la candidatura espanyola, a través de la meva posició amb European Golf Design.

Vam ser contractats per la Federació Espanyola de Golf per apreciar una selecció de llocs potencials de tot el capital de Madrid, una vegada que havien determinat que l'estoc existent de cursos no fos capaç d'albergar un esdeveniment de la magnitud d'una Copa Ryder moderna.

Ràpidament ens acomodem en una molt magnífica parcel · la d'erms, al costat de la localitat de Tres Cantos, a uns 15 quilòmetres al nord de la ciutat. Aquesta propietat excepcional abastava 230 hectàrees de vegetació lleugera, pastures oberts, amb espectaculars vistes cap a la Serra de Guadarrama. Em va recordar immediatament del bonic terreny glacera de Gleneagles, a Escòcia, on es disputarà la Ryder Cup 2014. De fet, semblava gairebé com si hi hagués un camp de golf que hi ha en el passat, de manera que s'adapta perfectament ser el terreny als requisits d'un camp de golf de classe mundial.

Tot està molt bé tenir un lloc preciós, però la Copa Ryder és molt més que això. Llocs Futur Ryder Cup han de ser capaços de combinar un camp de golf emocionant amb la capacitat d'albergar 50.000 aficionats al dia, després de només quatre partits, juntament amb un immens marxandatge, restauració, hostaleria i operacions dels mitjans de comunicació dins dels confins de l'assignatura. Al principi i al final del joc del dia, aquestes 50.000 persones necessiten moure dins i fora del camp de forma ràpida, eficient i confortable.

La nostra tasca a Madrid ha estat la de donar cabuda a tots aquests variats i exigents requisits, i sense compromís.

Després de molta planificació i enganxa d'un equip dedicat i molt unida, creiem que hem presentat un paquet de licitació que les paparres totes les caselles i que, si resulta seleccionat, serà el millor lloc europeu de la Ryder Cup en la història de l'esdeveniment .

La meva atenció s'ha centrat en el disseny del camp de golf, que, si aconseguim el vistiplau, la voluntat per un temps ser el camp de golf més escodrinyat, analitzat i disseccionat al planeta. Així que no hi ha pressió allà llavors!

Ajudar immensament és l'enorme qualitat del lloc a la meva disposició. És el més atractiu complex de golf cap a l'interior per descomptat que he vist. M'encanta com ho és ara, en el seu estat natural, ple d'herbes silvestres, ginestes, roures espanyols i el pasturatge d'ovelles. Vull que el camp de golf que es va embolicar suaument sobre el terreny existent, amb el mínim d'artifici. Només ens anem a moure la terra si hem de fer-ho. Per a la major part anem a seguir els contorns naturals i preservar la vegetació indígena fora dels passadissos de joc.

No és atípic per a un nou camp de golf, desenvolupat en terres agrícoles o ex-industrial, d'exigir un volum de moviment de terra de diversos milions de metres cúbics per remodelar i esculpir el sòl a l'efecte de proporcionar una atractiva 'Golfscape'. A Tres Cantos, ens traslladarem a només 200.000 metres cúbics i que es deu principalment a la construcció dels llacs en els quals tenim per emmagatzemar l'aigua de reg. Aquest és un lloc de la Ryder Cup que té la conservació i millora del medi natural al nucli mateix de la seva ethos.

El nostre disseny ja ha passat una avaluació d'impacte ambiental rigorós i el nostre innovador sistema de captació d'aigua i el reciclatge literalment desafia la gravetat per assegurar que obtenim el màxim profit de cada gota de pluja que cau sobre la nostra terra.

Els madrilenys són apassionats per la seva ciutat i apassionat de l'esport. 2018 oferta Ryder Cup de Madrid reflecteix aquesta passió. Ha estat elaborat per un equip meravellós de persones que realment es preocupen de que l'espectacle que esperen encarregades de posada en escena és millor del que ha estat mai. La nostra feina és fet per ara i la nostra ofertes destí està a les mans del comitè de la Copa Ryder. Tots els que participem podem mirar-nos als ulls i saber que tothom ha fet el millor que pugui. No s'ha deixat pedra sense remoure. No avinguda inexplorat. Maig 17 serà un gran dia.

Utilitzat per primera vegada en www.sportindustry.biz

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
No Comments »

No hi ha comentaris.


Deixa un comentari