En stor Team Indsats - Madrid 2018

Robin Hiseman

April 10, 2011
Robin Hiseman
Designer

Robin Hiseman, arkitekten bag den nye golfbane designet til Madrids forsøg på at være vært for 2018 Ryder Cup, giver et personligt indblik i sit arbejde som det vindende bud annonceringen væve.

Ventetiden er næsten forbi. Den 17. maj 2011 vil Ryder Cup Europe meddele, hvilket land har fået tildelt rettighederne til at være vært for Ryder Cup i 2018.

Mit engagement i processen er som banearkitekt for den spanske bud, gennem min position med European Golf Design.

Vi blev ansat af den spanske Golf Federation at vurdere et udvalg af potentielle steder omkring hovedstaden Madrid, når de havde konstateret, at den eksisterende bestand af kurser ikke var i stand til at afholde et arrangement af omfanget af en moderne Ryder Cup.

Vi hurtigt afgjort på en helt storslået plot af hede, der støder op til byen Tres Cantos, omkring 15 kilometer nord for byen. Denne enestående ejendom omfattede 230 hektar let bevoksede, åbne græsarealer, med spektakulære udsigt over Sierra Guadarrama bjergkæden. Det mindede mig straks af den smukke isdækkede terræn i Gleneagles i Skotland, hvor 2014 Ryder Cup vil blive afholdt. Ja, det så næsten ud som om der var en golfbane der i fortiden, så passede perfekt var terrænet til kravene til en verdensklasse golfbane.

Det er alt sammen meget godt at have en smuk websted, men Ryder Cup handler om langt mere end det. Fremtidige Ryder Cup spillesteder være i stand til at kombinere en spændende golfbane med mulighed for hosting 50.000 fans om dagen, efter kun fire kampe, sammen med enorm merchandising, catering, gæstfrihed og medier operationer inden for rammerne af kurset. Ved begyndelsen og afslutningen af ​​dagens leg, har brug for disse 50.000 mennesker til at blive flyttet ind i og væk fra kurset hurtigt, effektivt og komfortabelt.

Vores opgave i Madrid har været at rumme alle disse forskellige og krævende behov, uden kompromis.

Efter megen planlægning og en fantastisk indsats fra en dedikeret og meget tæt sammentømret hold, vi tror, ​​vi har præsenteret et bud pakke, aksemærker alle boksene, og vil, hvis de udvælges, være den bedste europæiske Ryder Cup mødested i historien om begivenheden .

Mit fokus har været på udformningen af ​​golfbanen, som, hvis vi får nik, vil for en tid være den mest gransket, analyseret og dissekeret golfbane på planeten. Så ingen pres der da!

Hjælpe mig ud umådeligt er selve kvaliteten af ​​hjemmesiden til min rådighed. Det er den mest attraktive indre golfbane websted jeg nogensinde har set. Jeg elsker det, som det er nu, i sin rå tilstand, fuld af vilde urter, gyvel buske, spansk egetræer og græssende får. Jeg ønsker, at golfbanen skal draperet forsigtigt over eksisterende terræn, med et minimum af kunstgreb. Vi er kun kommer til at flytte jorden, hvis vi er nødt til. For det meste vil vi følge den naturlige konturer og bevare den oprindelige vegetation Uden for spillepladsen korridorer.

Det er ikke atypisk for en ny golfbane, der er udviklet på landbrug eller ex-industrielle jord, til at kræve en jordarbejder volumen på adskillige millioner kubikmeter til at omforme og forme jorden til det formål at levere en attraktiv "golfscape«. Hos Tres Cantos, vil vi nøjes med at flytte 200.000 kubikmeter, og det er for det meste forklares med opførelsen af ​​søerne, hvor vi er nødt til at gemme vores vandingsvand. Dette er en Ryder Cup mødested, der har bevarelse og forbedring af det naturlige miljø ved selve kernen i sin etos.

Vores design har allerede passeret en streng Miljøvurdering og vores innovative vand-opsamling og genbrug ordningen helt bogstaveligt trodser tyngdekraften til at sikre, at vi får mest muligt ud af hver eneste dråbe regn, der falder på vores jord.

Madrileños er lidenskabelige om deres by og lidenskabelig om sport. Madrids 2018 Ryder Cup bud afspejler denne lidenskab. Det er blevet sat sammen af ​​et fantastisk team af mennesker, der virkelig bekymrer sig, at showet de håber at få overdraget iscenesættelse er bedre end den nogensinde har været før. Vores arbejde er gjort for nu, og vores bud skæbne er i hænderne på Ryder Cup udvalget. Alle os involveret kan se hinanden i øjnene og vide, at alle har gjort det bedste, de kan. Ingen sten Alt er gået igennem. Ingen allé uudforsket. 17 maj bliver en stor dag.

Udvalgte først på www.sportindustry.biz

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
No Comments »

Ingen kommentarer endnu.


Efterlad en kommentar