A Great laginnsats - Madrid 2018

Robin Hiseman

10 april 2011
Robin Hiseman
Designer

Robin Hiseman, arkitekten av den nye golfbanen designet for Madrids bud for å være vert for 2018 Ryder Cup, gir et personlig innblikk i hans arbeid som det vinnende budet kunngjøringen vevstoler.

Ventetiden er nesten over. Den 17. juni 2011, vil Ryder Cup Europe kunn hvilket land har blitt tildelt rettighetene til å arrangere Ryder Cup i 2018.

Mitt engasjement med prosessen er like golfbanen arkitekten for den spanske bud, gjennom min posisjon med European Golf Design.

Vi ble engasjert av den spanske Golf Federation å vurdere et utvalg av potensielle områder rundt hovedstaden Madrid, etter at de hadde fastslått at eksisterende lager av kursene var ikke i stand til vert en hendelse av omfanget av en moderne Ryder Cup.

Vi slo raskt på en ganske fantastisk tomt på myrlandskap, ved siden av byen Tres Cantos, noen 15 kilometer nord for byen. Dette enestående eiendommen omfattet 230 hektar lett vege, åpne gressletter, med spektakulær utsikt mot Sierra Guadarrama fjellkjeden. Det minnet meg umiddelbart av den vakre isbreer terrenget i Gleneagles i Skottland, der 2014 Ryder Cup vil bli avholdt. Faktisk, det så nesten ut som det var en golfbane der i det siste, så perfekt egnet var terrenget til kravene til en verdensklasse golfbane.

Det er vel og bra å ha et vakkert område, men Ryder Cup handler om langt mer enn det. Future Ryder Cup arenaer må være i stand til å kombinere en spennende golfbane med mulighet for hosting 50.000 fans om dagen, etter bare fire kamper, sammen med enorm varehandel, catering, gjestfrihet og medieselskap innenfor rammen av kurset. I begynnelsen og slutten av dagens spill, disse 50.000 mennesker trenger å bli flyttet inn og bort fra kurset raskt, effektivt og komfortabelt.

Vår oppgave i Madrid har vært å imøtekomme alle disse varierte og krevende krav, uten kompromiss.

Etter mye planlegging og en fantastisk innsats fra en dedikert og svært tett sammensveiset team, tror vi at vi har lagt inn bud pakke som merker alle boksene og vil, hvis valgt, være den beste europeiske Ryder Cup arena i historien av hendelsen .

Mitt fokus har vært på design av golfbanen, som, hvis vi får nikk, vil for en tid være den mest gransket, analysert og dissekert golfbane på planeten. Så ikke noe press der da!

Hjelpe meg ut umåtelig er selve kvaliteten på nettstedet til min disposisjon. Det er den mest attraktive innlandet golfbane stedet jeg noensinne har sett. Jeg elsker det som det er nå, i rå tilstand, full av ville urter, kost busker, spansk eik og beitende sauer. Jeg vil at golfbanen skal drapert forsiktig over eksisterende terreng, med et minimum av kunstig. Vi er bare kommer til å flytte jorden hvis vi må. For det meste vil vi følge de naturlige konturene og bevare den stedegne vegetasjonen utenfor spille korridorer.

Det er ikke utypisk for en ny golfbane, utviklet på landbruks eller ex-industrielle land, til å kreve en jord i bevegelse volum på flere millioner kubikkmeter å omskape og forme landet med det formål å gi et attraktivt 'golfscape'. På Tres Cantos, vil vi flytte bare 200.000 kubikkmeter, og som er mest regnskapsføres etter bygging av innsjøene hvor vi har til å lagre vår vanning vann. Dette er en Ryder Cup arena som har bevaring og forbedring av naturmiljøet i selve kjernen av sin ethos.

Vår design har allerede passert en streng konsekvensutredning og vår innovative vann fangst og returordning bokstavelig talt trosser tyngdekraften for å sikre at vi får mest mulig ut av hver dråpe regn som faller på vårt land.

Madrileños er lidenskapelig om byen sin og elsker sport. Madrid 2018 Ryder Cup bud gjenspeiler denne lidenskapen. Det har blitt satt sammen av et flott team av mennesker som virkelig bryr seg at showet de håper å bli betrodd med oppsetningen er bedre enn den noen gang har vært før. Vårt arbeid er gjort til nå og vårt bud skjebne ligger i hendene på Ryder Cup komiteen. Alle av oss som er involvert kan se hverandre rett i øynene og vite at alle har gjort det beste de kan. Ingen stein har blitt snudd. Ingen avenue uutforsket. 17 mai kommer til å bli en stor dag.

Utvalgt først på www.sportindustry.biz

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer ennå.


Legg igjen en kommentar