Velika Team naporu - Madrid 2018

Robin Hiseman

10. april 2011
Robin Hiseman
Designer

Robin Hiseman, arhitekt novega igrišča za golf namenjen za ponudbo madridskega bo gostila Ryderjev pokal 2018, daje osebni vpogled v njegovo delo, kot zmagovalna ponudba napoved statve.

Čakanja je skoraj konec. 17. maja 2011 bo Ryderjev pokal Evropa sporočamo, katerega država je bila dodeljena pravice bo gostila Ryderjev pokal leta 2018.

Moje sodelovanje s procesom, je kot golf arhitekt za špansko ponudbo, po mojem položaju z Evropsko Golf Design.

Smo se ukvarjajo s španskim Golf zveze za oceno izbor potencialnih lokacij po prestolnici v Madridu, potem ko so ugotovili, da so obstoječe zaloge tečajev niso bili sposobni gosti dogodek lestvici sodobnega Ryder Cup.

Mi smo hitro poravnajo na precej veličastno parceli od močvirij, ki mejijo na mestu Tres Cantos, približno 15 kilometrov severno od mesta. To izjemno lastnost je obsegal 230 hektarjev rahlo poraščene, odprtih travnikih, s čudovitim pogledom proti gorovje Sierra Guadarrama. To me je takoj spomnil na lepe ledeniško terenu Gleneaglesu na Škotskem, kjer bo Ryderjev pokal 2014 fazah. Dejansko je bilo videti skoraj tako, kot je bilo golf igrišče je v preteklosti, zato je zelo primeren teren z zahtevami za svetovnega razreda golf.

To je vse zelo dobro imajo lepo spletno stran, vendar Ryder Cup je približno veliko več kot to. Prihodnje prizoriščih Ryder Cup morajo biti sposobni združiti razburljivo igrišče za golf z zmožnostjo gosti 50.000 navijačem dan, po le štirih tekmah, skupaj z neizmerno trgovina, gostinstvo, gostoljubnost in medijske dejavnosti v mejah seveda. Na začetku in koncu iger na dan, je treba te 50.000 ljudi, ki se premikajo v in stran od tečaja hitro, učinkovito in udobno.

Naša naloga v Madridu je bil, da sprejme vse te raznolike in zahtevne potrebe, brez kompromisov.

Po veliko načrtovanja in fantastično napora od namenske in zelo tesno povezana ekipa, verjamemo, da so predstavili paket ponudbe, ki klopom vsa polja in bo, če bo izbran, biti najboljši evropski prizorišče Ryderjev pokal v zgodovini dogodka .

Moj poudarek je bil na oblikovanju igrišča za golf, ki je, če bomo dobili prižgali zeleno luč, bo za nekaj časa lahko najbolj pregledali, analizirali in secirali igrišče za golf na planetu. Torej ni pritisk tam, potem!

Mi pomagaš neizmerno je čisto kakovost spletne strani imam na voljo. To je najbolj privlačna celinskih stran golf kar sem jih kdaj videl. Všeč mi je, kot je zdaj, v surovem stanju, polno divjih zelišč, metle grmovje, španske hrastov in pašo ovac. Želim, igrišče za golf, ki se nežno ogrnjen v obstoječem terenu, z najmanj izumetničenosti. Bomo samo za premikanje zemlje, če bomo morali. Za večino del bomo sledili naravnim linijam in ohraniti avtohtono vegetacijo izven igralnih koridorjev.

To ni tipično za novo prvenstvo golf igrišča, razvit na kmetijskih ali ex-industrijskih zemljišč, da zahtevajo premikanje zemlje prostornino več milijonov kubičnih metrov za preoblikovanje in klesati zemljišč za namene zagotavljanja privlačnega "golfscape". Na Tres Cantos, bomo prešli le 200.000 kubičnih metrov, in ki se večinoma odpade na gradnjo jezer, v katerem moramo hraniti našo vode za namakanje. To je Ryderjev pokal prizorišče, ki je ohranjanje in izboljšanje naravnega okolja v samem jedru njegovega etosa.

Naš načrt je že sprejela stroge presoje vpliva na okolje in naš inovativni zajem vode in sistem za recikliranje dobesedno kljubuje težnosti, da bomo dobili največ iz vsake kapljice dežja, ki pade na naši zemlji.

Madrileños so strastno o svojem mestu in strastno o športu. Madrid 2018 Ryder Cup ponudbo odraža to strast. To je bil skupaj s čudovito ekipo ljudi, ki resnično skrbi, da je predstava, da upajo, da se jim zaupa uprizoritev bolje kot kdaj koli prej. Naše delo je narejeno za zdaj in naše ponudbe usoda je v rokah odbora za Ryder Cup. Vsi smo vpleteni lahko ogledate med seboj naravnost v oči in veš, da je vsak naredil po svojih najboljših močeh. Ne kamen je ostalo sodelovanje gospodarstva. Ne avenue neraziskana. 17. maj se bo velik dan.

Predstavljen prvi na www.sportindustry.biz

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
No Comments »

Ni komentarjev.


Pustite komentar