Great Team Napor - Madrid 2018

Robin Hiseman

10. april 2011
Robin Hiseman
Designer

Robin Hiseman, arhitekt novega golf igrišča, konstruirano za ponudbo madridskega bo gostila Ryderjev pokal 2018, daje osebni vpogled v njegovo delo, kot zmagovalna ponudba napoved statve.

Čakati, je skoraj končana. 17. maja 2011, Ryder Cup Europe sporočamo, katera država je prejel pravice za gostijo Ryderjev pokal leta 2018.

Moja udeležba v postopku, je kot golf arhitektu za špansko ponudbo, po mojem položaju z Evropsko Golf Design.

Smo sodelovali s španskim Golf zveze za oceno izbor potencialnih lokacij po prestolnici Madridu, potem ko je ugotovil, da so obstoječe zaloge tečajev niso bili sposobni gosti dogodek na lestvici od sodobnega Ryder Cup.

Smo hitro poravnajo na precej veličastno parceli od močvirij, ki mejijo na mestu Tres Cantos, približno 15 kilometrov severno od mesta. To izjemno lastnost je obsegal 230 hektarjev rahlo poraščene, odprtih travnikov, s čudovitim pogledom proti gorovje Sierra Guadarrama. To me je takoj spomnil na lepe ledeniško terenu Gleneaglesu, na Škotskem, kjer se bo Ryder Cup 2014 uprizorjena. Dejansko je bilo videti skoraj kot da je golf je v preteklosti, zato je povsem primeren teren z zahtevami za svetovnega razreda golf igrišča.

To je vse zelo dobro, z lepo spletno stran, vendar Ryder Cup je približno veliko več kot to. Prizoriščih prihodnost Ryder Cup morajo biti sposobni združiti razburljivo igrišče za golf z zmožnostjo gosti 50.000 navijačev dan, po le štiri tekme, skupaj z neizmerno trgovina, gostinstvo, gostinstvo in medijske dejavnosti, v mejah seveda. Na začetku in koncu iger na dan, je treba te 50.000 ljudi, ki se premikajo v in izven golfskih hitro, učinkovito in udobno.

Naša naloga v Madridu je bil, da sprejme vse te raznolike in zahtevna, brez kompromisov.

Po veliko načrtovanja in fantastično napora od namenske in zelo tesno povezana ekipa, verjamemo, da smo predstavili paket ponudbe, da klopi vsa polja in bo, če bo izbran, biti najboljši evropski prizorišče Ryderjev pokal v zgodovini dogodka .

Moj poudarek je bil na oblikovanju igrišča za golf, ki je, če bomo dobili prižgali zeleno luč, bo za nekaj časa lahko najbolj pregledali, analizirali in secirali golf na planetu. Torej ni tlak je potem!

Mi pomagaš neizmerno je čisto kakovost spletne strani so mi na voljo. To je najbolj privlačna celinskih golf site kar sem jih kdaj videl. Všeč mi je, kot je zdaj, v surovem stanju, polna divjih zelišč, metel grmovje, španske hrastov in pašne ovce. Želim, igrišče za golf, ki se nežno ogrnjen preko obstoječega terena, z najmanj umetno. Bomo samo za premikanje zemlje, če bomo morali. Večinoma bomo sledili naravnim linijam in ohraniti avtohtono vegetacijo izven igralnih koridorjev.

To ni netipična za novo prvenstvo golf igrišča, razvit na kmetijskih ali ex-industrijsko zemljišče, zahteva premikanje zemlje obseg nekaj milijonov kubičnih metrov za preoblikovanje in klesati zemljišč za namene zagotavljanja privlačen "golfscape". Na Tres Cantos, bomo prešli le 200.000 kubičnih metrov, in ki je v glavnem odpade na gradnjo jezera, v katerih se bomo morali shraniti naš vode za namakanje. To je Ryder Cup prizorišče, ki je ohranjanje in izboljšanje naravnega okolja v samem jedru njegovega etosa.

Naš načrt je že opravil svoj inovativen sistem za zajem vode in recikliranje stroge presoje vplivov na okolje in dobesedno upira težo, da se zagotovi, da bomo dobili največ iz vsake kaplje dežja, ki pade na naši zemlji.

Madrileños so strastno o svojem mestu in strastno o športu. Madrid 2018 Ryder Cup Ponudba odraža to strast. To je skupaj s čudovito ekipo ljudi, ki resnično skrbi, da bi pokazali, da upam, da se jim zaupa uprizoritev je bolje kot kdajkoli prej. Naše delo je narejeno za zdaj in naše ponudbe usoda je v rokah odbora za Ryder Cup. Vseh sodelujočih lahko ogledate med seboj naravnost v oči in vemo, da je vsak naredil najboljše, kar lahko. Ni kamen je ostal bomo izpustili. Ne avenue Neistražen. 17. maj se bo velik dan.

Predstavljen prvi na www.sportindustry.biz

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
No Comments »

Ni komentarjev.


Leave a comment