"Bifarea-off" Huntercombe

Robin Hiseman

Douăzeci și unu septembrie 2011
Robin Hiseman
Proiectant

OUG pot mulțumi mama-in-lege pentru șansa de a experimenta Huntercombe. Ea nu ne vizitează foarte des, dar pe un week-end nu cu mult timp în urmă prezența ei a însemnat că am fost în stare să fure pentru că cel mai prețios de experiențe, un amurg joc duminică. Nu este un membru al unui club rotund aceste piese de schimb, m-am uitat la plata unei taxe de verde undeva. Alegerea evidentă a fost pista pay-and-play locale. Perfect adecvat și un preț decent, dar totodată nesatisfacator. Cicălitoare la mintea mea a fost faptul că pentru aproape la 20 ani mi-ar fost sensul de a bifa Huntercombe de pe lista mea de must piese de teatru. Încă de conducere trecut-o în 1992 cu foștii mei colegi de la Hawtree pe drumul nostru de a juca Billingbear Park, completate de memento-uri repetate curtoazie a fotografiei iconic în golf de design Biblie Fred Hawtree, acest istoric curs Willie Park Junior a fost permanent în vizorul meu, dar nu au apărut destul de în orizonturile mele de golf. În cele din urmă, aici a fost o oportunitate de a aborda această omisiune. A fost o după-amiază frumoasă și pro-au confirmat pe parcursul ar lua onorariul meu verde, astfel încât în ​​termen de 50 de minute de a ieși din parcare, am fost o lovește pe quirky alin 3 deschidere. 5 minute mai târziu, după ce am informat este obișnuit de 3-putt, am fost bine pe drum. A fost o alegere bună. Huntercombe este uimitor.

Rareori am avut un curs care a fost atât de implicat pentru fiecare singură lovitură. Nu a fost întotdeauna o decizie care urmează să fie efectuate; un risc de a fi evaluat; o alegere cu privire la modul de a juca următoarea lovitură. Topping-l a fost un set de unele dintre cele mai interesante suprafețele punerea conceput vreodată. Acesta este un design care a rămas în mare parte neatinse de la Willie Park Junior stabilit cursul în 1900-1901, la aproximativ în același timp ca el a fost de proiectare Sunningdale. Mai mult de un secol mai târziu, cursul este încă o experiență captivantă pentru jucător de golf moderne. Toate acestea la un curs prevăzute pe teren modest pe un site-ul compact. Există o mulțime care arhitectul de golf moderne pot învăța de la studiul de un curs de acest fel, cel mai precis despre ce este vorba de design, care a dat curs unui apel astfel de durată care le-a rămas în mare parte conservate de 110 ani?

Cu aceasta în minte m-am dus înapoi la biroul de proiectare EGD în ziua următoare și a sugerat că am încerca să aranjeze o excursie de studiu la Huntercombe. În general, obtinerea mai mult de doi dintre noi, în același loc, în același timp, este o sarcină înrudită cu pisici ciobanesti, dar cu această ocazie și, probabil, încurajat de perspectiva de o rundă decent de golf, cinci dintre noi au fost capabili să se angajeze pentru a face călătoria. Am făcut aranjamentele prin intermediul secretarului genial și de foarte mare ajutor Huntercombe lui, Nick Jenkins și în termen de câteva săptămâni, am fost din ușă devreme o după-amiază și poziția în sus în Chilterns. Nick a aranjat foarte amabil pentru Curs Manager de Neil McCarthy-Primett să ne însoțească pe un tur de mers pe jos de curs înainte de jocul nostru. Neil a fost la Huntercombe de ani, și așa a fost în stare să ne umple cu o multitudine de informații pentru a completa studiul nostru a aspectului. A fost prima dată că nici Jeremy, Ross, Dave sau Alex a văzut vreodată cursul și cred că pot scrie în condiții de siguranță în numele lor, că toate acestea au fost în întregime impresionat de ceea ce au văzut.

Pentru mine este complexitatea de design pe care o stabilește în afară. Oriunde te uiți, există denivelări, gropi și denivelări, gropi. Adesea, aceste pericole trebuie să fie lovit peste la un moment dat pe drumul de la tee la verde. Alte ori ei paza gelozie flancuri. Nu pot ele fi ignorate. Hitters mai va avea de multe ori pentru a menține șoferul în punga pentru a-și sacrifice lungime de precizie, care este, probabil, principalul motiv pentru aceasta este încă un design relevant pentru această zi. Integritatea și lungimea de fotografii de abordare a fost păstrat de necesitatea de a păstra mingea din pericolele feroce de la tee. Ea are cu siguranta nuanțe penale, în conformitate cu momentul în care a fost conceput. Că este un lucru rău. Neil a relatat faptul că clubul a trebuit să redirecționăm a 6-a pasei departe de un drum paralel și modul în care, în acest sens, el a fost forțat, spre regretul său, pentru a umple în una din prăpăstiile. Acesta este un club care știe și onorează valoarea de design, desigur. Unele dintre Verzii sunt piese de muzeu clasice. 8 este evident exemplu vitrina. Un gigant de nivel patru picioare separă verde în două zone distincte, cu un palier superior îngust apoi înclinat departe la partea din spate a verde. Verifica acoperirea de asigurare de răspundere civilă, dacă ați încercat vreodată să faci ca aceste zile! Poate că singurul dezavantaj la modul în care cursul a evoluat este că acum este mult prea sufocat cu copaci și tufișuri arbuști. Copacii de probe sunt frumoase, dar clag colonizare gros în între ea destul de un curs de întuneric, închise în locuri face. Târziu în a doua zi, soarele a izbucnit spectaculos prin cer grele, acoperit de nori, dar razele soarelui nu a avut niciodată o șansă de a ilumina terenul.

Am rotunjit ziua cu o pereche de vioi 2-bile. Jeremy scuturat de praf Dave (împotriva cote) și Alex și am împărtășit un meci înjumătățit strâns în litigiu. Huntercombe a fost o bucurie și o vizită de esențial pentru oricine cu un interes în design teren de golf. Orice arhitect care se poate reproduce recursul de durată de Huntercombe în proiectele lor este pe un câștigător. Sunt sigur că ne-am luat toate unele idei în dulapuri noastre, ca urmare a călătoriei noastre. Din fericire, mai multe EGD excursii de studiu vor urma. Aș vrea să le ia la Painswick. Acum, că va fi un deschizator de ochi!

De mai sus: Curs Manager de Neil McCarthy-Primett (stânga) explică strategia de Hole 18 de Dave și Alex.

De mai sus: Alpinised mounding și buncăre înconjoară verde de gaura saptea par lung 3.

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
1 Comentariu »
 1. Frumos raport, Robin. Îmi place acest loc, este un muzeu de la începutul secolului 20 golf, dar extrem de relevant astăzi. Primele patru Verzii sunt nimic scurt de uimitor! Ai dreptate cu privire la mai hitters părăsesc șoferul în sac; Philip G bombardat trei fiare de călcat de pe tee toata ziua, bine dincolo de bile noastre tee patetice. Am făcut același comentariu ca și despre copacii, dar membrii cred că există o mulțime de lățime pe coridoare.

  Comentariu de Bill McBride - 22 septembrie 2011

Lasă un comentariu