"Bifarea-off" Huntercombe

Robin Hiseman

Douăzeci și unu septembrie 2011
Robin Hiseman
Designer

OUG se poate mulțumi mama-in-lege pentru șansa de a experimenta Huntercombe. Ea nu ne vizitează foarte des, dar pe un week-end nu cu mult timp în urmă prezența ei a însemnat că am fost în stare să fure pentru că cel mai prețios de experiență, un amurg joc duminică. Nefiind un membru al unui club rotund aceste părți, m-am uitat la plata unei taxe de verde undeva. Alegerea evidentă a fost pista pay-and-play locale. Perfect adecvat și un preț decent, dar totodată nesatisfacator. Sâcâială la mintea mea a fost faptul că de aproape 20 ani pe am vrut să bifeze Huntercombe de pe lista mea de must piese de teatru. Inca de conducere trecut-o în 1992 cu foștii mei colegi de la Hawtree pe drumul nostru de a juca Billingbear Park, completate de memento-uri repetate curtoazie a fotografiei iconic în golf de design Biblia Fred Hawtree, acest istoric curs Willie Park Junior a fost permanent în vizorul meu, dar nu a avut niciodată destul apărut în orizonturile mele de golf. În cele din urmă, aici a fost o oportunitate de a aborda această omisiune. A fost o după-amiază frumoasă și pro-au confirmat cursul ar lua onorariul meu verde, astfel încât în ​​termen de 50 de minute de a ieși din parcare, am fost o tee pe ciudate par 3 de deschidere. 5 minute mai târziu, după ce ce eu sunt în cunoștință de cauză este obișnuit de 3-Putt, am fost bine pe drum. A fost o alegere bună. Huntercombe este uimitor.

Rar am jucat un curs care a fost atât de implicat pentru fiecare fotografie singur. Nu a fost întotdeauna o decizie care urmează să fie efectuate; un risc de a fi evaluat; o alegere cu privire la modul de a juca următoarea lovitură. Topping-l a fost un set de unele dintre cele mai interesante suprafețele punerea conceput vreodată. Acesta este un design care a rămas în mare parte neatins de la Willie Park Junior stabilit cursul în 1900-1901 la aproximativ în același timp ca el a fost proiectarea Sunningdale. Mai mult de un secol mai târziu, cursul este încă o experiență captivantă pentru jucător de golf moderne. Toate acestea la un curs prevăzute în teren modest pe un site de compact. Există o mulțime care arhitectul de golf moderne pot învăța de la studiul de un curs de acest fel, cel mai precis despre ce este vorba de design, care a dat curs unui apel astfel de durată care le-a rămas în mare măsură păstrat pentru 110 de ani?

În acest sens m-am întors la biroul de proiectare EGD în ziua următoare și a sugerat că vom încerca să aranjeze o vizită de studiu la Huntercombe. În general, obtinerea mai mult de doi dintre noi, în același loc, în același timp, este o sarcină asemănătoare cu pisici ciobanesti, dar cu această ocazie și, probabil, încurajat de perspectiva unei runde decent de golf, cinci dintre noi au reușit să se angajeze pentru a face excursie. Am făcut toate aranjamentele prin secretar genial și foarte util Huntercombe lui, Nick Jenkins și în termen de câteva săptămâni am fost din ușă devreme o după-amiază și poziția în sus în Chilterns. Nick a aranjat foarte amabil pentru Curs Manager de Neil McCarthy-Primett să ne însoțească pe un tur de mers pe jos de curs înainte de jocul nostru. Neil a fost la Huntercombe de ani, și așa a fost în stare să ne umple cu o multitudine de informații pentru a completa studiul nostru de layout. A fost pentru prima dată că nici Jeremy, Ross, Dave sau Alex văzuse vreodată cursul și cred că pot scrie în condiții de siguranță în numele lor că toate acestea au fost cu totul impresionat de ceea ce au văzut.

Pentru mine este complexitatea de design prin care se diferentiaza. Oriunde te uiți, există Humps, umflaturi, gropi și scorburi. Adesea, aceste pericole trebuie să fie lovit peste la un moment dat pe drumul de la tee la verde. Alteori ei păzesc cu gelozie flancuri. Nu pot fi ele ignorate. Hitters mai lungi vor avea de multe ori pentru a menține șoferul în punga pentru a-și sacrifice lungime de precizie, care este, probabil, principalul motiv pentru aceasta este încă un design relevant pentru această zi. Integritatea și lungimea de fotografii de abordare a fost păstrat de necesitatea de a păstra mingea din pericolele feroce de la tee. Ea are cu siguranta nuanțe penale, în conformitate cu momentul în care a fost conceput. Acesta este un lucru rău. Neil a povestit faptul că clubul a trebuit să redirecționăm a 6-a pasei departe de un drum paralel și cum, în acest sens, el a fost forțat, spre regretul, pentru a umple într-una din prăpăstiile. Acesta este un club care știe și onorează valoarea de design desigur. Unele dintre Verzii sunt piese de muzeu clasic. 8 este evident exemplu vitrina. Un gigant patru niveluri picior separă verde în două zone distincte, cu un palier superior îngust apoi înclinat departe la partea din spate a verde. Verificați acoperirea de asigurare de răspundere civilă, dacă încercați să-l fac ca aceste zile! Poate că singurul dezavantaj la modul în care cursul a evoluat este că acum este mult prea sufocat cu copaci și tufișuri arbuști. Copacii de probe sunt frumoase, dar clag colonizare gros în între o face destul de un curs de întuneric, închis în locuri. Târziu în a doua zi, soarele a izbucnit spectaculos prin cer acoperit de nori grei, dar razele soarelui nu a avut niciodată o șansă de a ilumina terenul.

Am rotunjit ziua cu o pereche de vioi 2-bile. Jeremy scuturat de praf Dave (împotriva cote) și Alex și am împărtășit-un meci înjumătățit strâns în litigiu. Huntercombe a fost o bucurie și o vizită esențială pentru oricine cu un interes în design teren de golf. Orice arhitect care se poate reproduce recursul durată de Huntercombe în proiectele lor este pe un câștigător. Sunt sigur că ne-am luat toți niște idei în dulapuri noastre, ca urmare a calatoriei noastre. Din fericire, mai multe EGD excursii de studiu vor urma. Aș vrea să-i ia la Painswick. Acum, că va fi un deschizator de ochi!

Deasupra: Curs Manager de Neil McCarthy-Primett (stânga) explică strategia Hole 18 de Dave și Alex.

Deasupra: mounding Alpinised și buncăre înconjoară verde de lung par 3 gaura saptea.

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
1 Comentariu »
 1. Frumos raport, Robin. Îmi place acest loc, este un muzeu de la începutul golf secolului 20, dar remarcabil este cazul astăzi. Primele patru Verzii sunt nimic scurt de uimitor! Ai dreptate cu privire la mai hitters lăsând șoferului în sac; Philip G a bombardat trei fiare de călcat de pe tee toata ziua, bine dincolo de bile noastre tee patetice. Am făcut același comentariu ca tu despre copaci, dar membrii cred ca exista o multime de lățime pe coridoare.

  Comentariu de Bill McBride - 22 septembrie 2011

Lasă un comentariu