Stan Eby

Jeremy Slessor

29. veljača 2012
Jeremy Slessor
Izvršni direktor

Kao nosilac najboljeg brkove i rep combo u svim golf, Stan Eby je stvar legende. On je dizajnirao neke od najvećih europskih tečajeva modernog doba - tri su nazvali najbolji novi tijekom godine od strane Svjetske Golf magazin: PGA Golf de Catalunya, Faldo tečaj u Berlinu Sporting Club i The Montgomerie na karton House Golf klub. Kao i one, on je radio na nekim drugim finim tečajeve - linkovi Portmarnock, euforija Golf Estate u Južnoj Africi, Schloss tečaj na Fleesensee izvan Berlina da spomenemo samo neke.

Mirna, opuštena, skroman čovjek, Stan je strastvena, počinio, zahtjevan i precizan kada je u pitanju dizajn. Nitko ne radi stranica teže, nitko ne traži više od projektnog tima. U isto vrijeme, nitko ne očekuje više od sebe. Nije poznat po svojoj razigranosti, Stan je humor granica na aridnim. Ali to je uvijek tu. Od mnogih priča o Stana, imam dva favorita:

On je i sam proveo vrijeme hodanja lijep primorski mjesto u Turskoj. Ona je imala sve - puni pristup do plaže, dine, valjanje terena, vegetacije, dovoljno prostora, dovoljno vode i konture već na mjestu planiranja. Ukratko, ona je jednostavno najbolja stranica bih vidio godinama. Nakon dva dana na mjestu, Stan je procjena bila je jednostavan i običan: "Nije loše". I to je bilo to. Ništa više. S druge strane, to je i najpozitivnija reakcija vidio sam od njega bilo koje stranice smo ikada pogledali zajedno.

Druga priča će uključiti klijenta koji je, iz razumljivih razloga, ostaju nepoznati. Tijekom sastanka projekta, klijent pokrenut u trideset minuta monolog o tome što on očekuje od stranice, iz projektnog tima, od projekta (od kojih su svi bili, u najmanju ruku, ambiciozne očekivanja), na kraju kojeg je okrenuo Stan i rekao: "Stan, slušaš? Jesam li smisla? "Stan se zamisli na nekoliko sekundi, a zatim je odgovorio:" Ja sam slušao a ti nisi. "

Stan u mirovinu prije nekoliko mjeseci, ali je ostao u Velikoj Britaniji, dok je ostaviti uredno svoje poslove. On odlazi kući u SAD-u u četvrtak. Mi svi će propustiti ga. Svi smo zahvalni za doprinos je napravio za tvrtku i za svakog od nas. Svatko od nas je bolje zbog toga što je imao zadovoljstvo raditi s njim i znam da svi ovdje želi mu puno sreće u budućnosti. Također, nadam se da ovo nije zbogom.

Iznad: Colin Montgomerie na licu mjesta sa Stanom Eby u Carton House, Irske.

 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • email
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati
 
1 Komentar »
 1. Jeremy,

  Sve što ste opisali o Stana Eby drži vodu, te u velikim količinama.

  Stan je nosio da 'bijeli šešir' u arhitekturi naravno golf - imali smo pravi profesionalni u našoj sredini.

  On je doista legenda, a to je 'ne hvaliti, samo činjenica', kao što je Walter Brennan je znao reći u SAD-u.

  Nadamo se on može vratiti u Velikoj Britaniji u budućnosti, i posjetite nas, kao dobro.

  I u redu komad pisanja, previše; tvoje dvije priče su klasični Stan Eby.

  Hvala za dijeljenje s nama. I sve najbolje Stana.

  Komentar od Russella - 1. ožujak 2012

Ostavite komentar